Nieuwe huisgenootjes uit de opvang en middagje natuurpark

Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam. Ik heb de bak van Missy gereinigd en opnieuw ingericht. In juni kreeg ik al de vraag of ik plek had en zin  in 2 gerbils die een huisje zochten. Toen was er geen plek nu Missy weg viel heb ik contact gezocht en beide mannen waren nog in opvang dus  alles in orde gemaakt en ze opgehaald einde van de ochtend. Ze zijn druk, actief en nieuwsgierig maar willen niet opgepakt worden en dat is prima, is namelijk niet nodig. ze hebben nog niet eerder zon groot huis gehad, vol licht en  spullen, de ene sloeg dus continu alarm.  Ik denk dat ik ze Peppie (bruine) en Kokkie (grijs met witte streep)  ga noemen. Hieronder zie je ze in kort filmpje gemaakt door de dames waar ze opgevangen werden.

Lianno was al vroeg gaan reizen en kwam rond half 12 aan. Wij waren toen net bezig de hamsters te verschonen en hij hielp mooi mee. Zijn mentor belde nog even en overleg gehad en daarna eten. Na het eten nam ik de taxi en zij de auto naar Natuurpark en daar hebben we  3,9 KM gelopen (gereden) we zagen wilde zwijnen, otters, en een zeer nieuwsgierige eland. Na de wandeling een drankje en snack op terras en toen weer naar huis. Koffie en Lianno heeft gekookt, Tagliatelle bolognese en het was erg lekker en knap gedaan hoor jongen!  Na het eten nog even zitten kletsen, wat nieuws en dan is het bedtijd Lianno morgen werken dus op tijd plat en ik ga zo ook moet nog even tuin doen en douchen en dan slapen…….hieronder wat foto’s vandaag en het filmpje van de eland, niet perfecte kwaliteit, maar wel te zien…..

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie