Gewonnen streamingcode voor 22 Juli op Lumiereseries.nl.

Gewonnen
Win een streamingcode voor 22 Juli op Lumiereseries.nl.
U bent één van de gelukkige winnaars. Gefeliciteerd!

22 Juli
Op 22 juli 2011 ontplofte in een auto in het regeringscentrum van Oslo een zware, zelfgemaakte bom. Acht mensen werden gedood en tientallen raakten gewond. Terwijl de hulpdiensten arriveerden, voer de 32-jarige Anders Breivik naar het nabijgelegen eilandje Utøya, waar de jeugdleden van de Noorse Arbeiderspartij een zomerkamp hadden. Hij opende het vuur en vermoordde 69 jongeren. De bekroonde dramaserie 22 Juli volgt de mensen die direct in actie kwamen op deze vreselijke dag, met fictieve karakters, maar gebaseerd op nauwgezet onderzoek.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie