Charlie

Nou Charlie houdt ons wel bezig in de tuin, alhoewel het vijver springen nu even is gestopt is het nu klimmen in de klimop.
Met het net erboven is daar niets meer aan, dus klimt hij er op en dan voor hout en achter klimop kruipt hij naar beneden naar het muurtje dat er zit. Ik vind het eng en niet leuk, maar ik kan het niet echt tegenhouden denk ik.
Charlie is anders dan al mijn andere katten, maar hij is en blijft speciaal ene en grote doerak!
Op de foto zit Charlie op het muurtje tussen de latten voor de klimop.

Verder doe ik rustig aan mijn linkerhand is deels uitgeschakeld, geen idee hoe lang en waarom maar brace en hopen dat het snel hersteld.
Ik kan geen zware dingen doen en draaien lukt ook niet goed, komt denk ik vanuit elleboog.

Er is altijd wel iets in de aanbieding bij Nintendo en nu dus ook en dus heb ik een spel gekocht. The First Tree (Switch)
The First Tree is een third-person ontdekkingsgame over twee parallelle verhalen: een vos die probeert haar vermiste familie te vinden en een zoon die in Alaska het contact met zijn vervreemde vader probeert te herstellen. Spelers kruipen in de huid van de vos en gaan op een prachtige reis. Gedurende de reis raken de twee verhalen steeds meer met elkaar verstrengeld.

Kenmerken:
* Dit is geen “vos-simulator”, maar een emotioneel, intiem verhaal met een einde dat je niet snel zult vergeten.
* Met een prachtige, orkestrale soundtrack van gerenommeerde artiesten als Message to Bears, Lowercase Noises en Josh Kramer.
* Een korte game (ongeveer twee uur) met een verhaal. De game heeft enkele puzzel- en platformelementen en er zijn geen vijanden.

Het koste me euro 2,99 dus dat is niets voor een Switch spel en het ziet er erg mooi uit die gaan we dus binnenkort maar eens uit proberen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie