Laatste dag september en debat over corona

We staan wel weer vroeg op de schilders komen en vandaag maken ze af wat allemaal kan, nu wachten op timmerman. Als ze weg zijn krijgen we een behoorlijk harde stortbui dat is vast niet goed voor de net geschilderde kozijnen, we gaan het zien.

Hel de dag en tot de avond aan toe volg ik het debat en stoor me vooral aan Klaas Dijkhoff die lekker generaliserend de schuld van alles bij de burgers legt, want iedereen overtreed de regels wel eens, we zouden te laks zijn geworden. Nou sorry meneer Dijkhof jij en je collega Grappenhaus misschien, maar ik zit al braaf binnen sinds eind februari, geen bezoek, niet naar buiten waar mensen zijn, afstand houden en handen wassen, kortom alles regelen we online en via de telefoon en er zijn m,eer mensen die zich wel 100% aan de regels houden maar die zien jullie dus niet en vrijwel zeker ouderen en kwetsbare die voor hun eigen veiligheid het wel doen.

Gelukkig komt er nu een dringend advies over mondkapjes….
Als je zit in de publieke binnenruimte dan is er geen dringend advies om een mondkapje te dragen. Dat betekent dat rolstoelers geen mondkapje hoeven te dragen want wij/zij zitten al(tijd)
Beetje humor maar of je nu zit staat loopt je praat en beweegt dus doe hem op , baat het niet dan schaadt het niet.
Ik kom nergens maar heb ze voor de zekerheid ook in huis.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie