Open haard tijd kom er weer aan stank en overlast

Vandaag zijn de schilders na de regen verder gegaan, helaas nog drie plekken houtrot, dus nu badkamerraam onderkant en keukenraam onderkant vernieuwen en twee boegdelen op het dak ook. Jammer maar helaas en het wordt nu opgelost door ze.

De dag gaat snel, Johanne sis erg druk met werk en ik ode mijn eigen dingen.

Het is weer herfst dus de mensen gaan weer kachel aan doen en de open haard…..Dit is zo mooi warm en sfeervol….maar in het echt (en buiten je huis) stinkt het en mijn huis moet luchten vanwege schilderwerk en ondertussen hoest ik me rot (puf al drie keer gebruikt) door de stank van een van de omwonende! Zou erg blij zijn als er in dit land een verbod komt op deze ongein. Nu dus na twijfel toch de deur dicht gedaan de andere deur kan niet die moet zo lang mogelijk open blijven…………..en die is dicht gegaan om 2200 uur.
Elk jaar weer doen we alles echt dicht zelfs onze ventilatie en nog stinkt het in huis bah! Dat komt omdat dan de wind fout staat en doordat men volgens mij verkeerd hout gebruikt te nat of men verbrand andere troep geen idee, maar ik ben er niet blij mee.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie