Revalidatie arts III

Goed na het bezoek aan de arts schreef ik op  6 augustus al een verslagje onder revalidatie arts 1 met het stappen plan. Op 9 augustus   schreef ik al deel II en vandaag dan deel III. Het gaat over stap 2 de tennis arm en  golf elleboog. we gaan dus niets ondernemen qua ingreep. Dat was mijn besluit en de arts steunde dat tijdens ons telefonisch overleg. Ik ga wel weer de brace gebruiken om de boel te ontzien heb verschillende braces dus dat moet lukken. Verder gaan we nu wachten op oproep VU ivm rug en zij gaat  met verlof en komt terug als ze voor de tweede keer moeder is geworden. Ik zal veel de gipsbrace gebruiken hieronder heb ik hem aan, die zorgt voor natuurlijke houding en daarmee kan ik mijn pols niet belasten.

Later meer……

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie