afscheid van Tandarts RPL Straaten, bedankt voor 38 jaar vakMONDschap!

Vandaag moesten voor controle naar de tandarts, het was de laatste keer bij  onze  tandarts. Hij gaat met pensioen, na 38 jaar lang een praktijk te hebben gehad in Lelystad.
december 1980 was ons gezin als eerste aan de beurt in zijn nieuwe praktijk en ik weet nog dat ik zo bang was, huilen, schreeuwen, schoppen, maar het gebeurde toch.
In de loop van de tijd bouwde we een band op, begrip, vertrouwen en het ging steeds beter, als ik terug zag hij me opgroeien van 10 jarig meisje tot bijna 48 jarige vrouw.
Rudolph Straaten is een mensen mens, geduldig, begipvol, hij luistert, geeft advies en is gewoon erg sociale man en dat is wat ik zeker zal gaan missen.
Ik kwam net als andere vaak 2 keer per jaar en soms wel veel vaker omdat ik zwak gebit heb en dan praat je met elkaar en je maakt dingen mee en geloof me in 38 jaar is dat best veel.
Johannes kwam er ook alweer 12 jaar.

Het grappige dat ik dan wel zijn eerste als ook zijn laatste patiënt ben(was), na de controle dronken we een kop koffie en liet hij een boekje ziend at ik hem jaren gelden gaf……..slik dat hij dat bewaard heeft maakte mij toch wel emotioneel, tja dat ben ik mien emotioneel. Het is een boekje dat heet lang leve de tandarts en ik denk al zon 20 jaar oud of niet ouder, met een hand geschreven tekst door mij aan de binnen kant.
Er komt nog een afscheidsreceptie en daar zal ik zeker heen gaan.

Wij gaan nu naar de praktijk van zijn buurtgenoot en onze assistente gaat mee, toch nog een vertrouwd gezicht en ik ben zeer blij dat deze praktijk is aangepast voor rolstoelers en ik daar zelf behandeld kan worden in mijn rolstoel.
Ik ga achteruit en bij deze praktijk ging het steeds moeilijker maar samen  loste we alle obstakels op en ik hoop dat onze nieuwe tandarts net zo goed zal bevallen als deze, maar dat wordt erg moeilijk want  iets wat er in 38 jaar groeide is niet zomaar te vervangen.

Ik wens hem alle goed en suc6 en geniet met je vrouw van de rust en mooie dingen die het leven je nog gaan beiden.

Bedankt voor 38/12 jaar vakMONDschap!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie