Weg van Tesselhuus

Vandaag begon beetje bewolkt en al  sneller meer bewolking, maar wie weet klaart het daar nog op. Iedereen vroeg op en bezig met inpakken en dan eten we voor de laatste keer gezellig samen.
Er wordt afscheid genomen met lach en traan, het was een super week voor iedereen. Marjanne en Henny worden als eerste opgehaald, jammer genoeg  gingen we apart in taxi, niet zoals heen weg toen zaten we gezellig samen. Na een half uurtje komt onze taxi en wij gaan rechtstreeks van Tesselhuus naar Lelystad. Op de boot komen Yvonne en Boukje nog even zwaaien bij de taxi en dan rijden we binnendoor richting Enkhuizen en de dijk over en dan zijn we weer thuis………..Moeders is er en vangt ons op en Moeke 2 (Loes) komt even later. Uiteraard rondje dieren en samen aan de koffie  en vertellen van alles spannend, moeilijk en leuk. Meteen even filmpje van de hele vlucht samen gekeken, geweldig! Dan gaat Moeke 2 en moeders naar huis en ze komen morgen weer, gezellig bakparty om een Dyson V6 te testen.

Dan pc aan en mail opruimen (oops over de 1000), post open maken, heel veel leuke prijzen gewonnen. De debuut CD Maaike Ouboter, DVD The U.S. vs John Lennon, een egg shaper, vrijkaarten voor de film Danny Collins en als klapper 6 vrolijke vriendjes van vtecht en ik weet nu al heel zeker dat Feline (dochtertje nicht Johannes Inge en Gerben) helemaal geweldig zal vinden, het beweegt, zingt, praat kortom super leuk. Johannes ruimt de koffers uit en ondertussen de was aan gezet.  We praten samen nog veel na en ik  maak dit blog op orde en daardoor halen we nog meer leuke dingen op, het is echt super nagenieten.

Ik wil de vrijwilligers bedanken voor al hun goede zorgen, hulp en leerzame gesprekken. Daarnaast wil ik graag de VSN,  Rotaryclub Texel en Stichting Tesselhuus bedanken dat zij deze geweldige en onvergetelijke vakantie hebben mogelijk gemaakt voor ons!

Ik wil mijn moeder bedanken voor haar goede zorgen voor onze dierentuin, huisje en door haar verblijf in ons huis  kon ik met rustig gevoel weg en volop genieten. Bedankt moeders XXX

Na het eten  wat rustig opgeruimd en gerommeld en strakjes lekker douchen en slapen in ons eigen bed en we gaan nog heel lang nagenieten van deze onvergetelijke week!

Klik op de foto voor grotere afbeelding, opent in nieuw scherm
Foto 1 de lucht vanmorgen tijdens de koffie
Foto 2 De mooie Hortensia in de tuin
Foto 3-4 Op de boot
Foto 5-6 de  ontvangen prijzen die ik heb gewonnen


Dit bericht is geplaatst in Gewonnen, Vakantie Tesselhuus 2015. Bookmark de permalink.

4 reacties op Weg van Tesselhuus

 1. Marijke schreef:

  Ontzettend fijn dat jullie zo genoten hebben. Ik heb meegenoten van alle leuke verhalen, de mooie foto’s en wat heerlijk dat er zulke lieve vrijwilligers en instanties zijn die zo’n onvergetelijke vakantie mogelijk maken. Geniet maar lekker na.

 2. Antonia schreef:

  Wat heerlijk om je verslag van onze week te lezen, lekker nog even na genieten! Het was een geweldige week waar we nog lang met een glimlach op zullen terug kijken.
  Liefs, Benno en Antonia

 3. Rinie en Gidie schreef:

  Hoi Monique en Johannes,
  Ook wij hebben je verslag gelezen. Monique,wat goed van jou dat je dat per dag hebt bijgehouden. Inmiddels hebben wij ook jouw film van de vlucht over Texel binnen gekregen. Hartelijk dank hiervoor.De film,die Rinie heeft gemaakt,ga je nog ’n keer krijgen,maar dat kan nog wel even duren.Het was ’n echte verwenvakantie en dan is ’t ook weer fijn om thuis te zijn. Hartelijke groet aan jullie beiden van Rinie en Gidie.

 4. Leuk om jullie belevenissen te lezen en erg leuke foto’s zijn erg gemaakt! Fijn dat zulke uitstapjes mogelijk zijn en ik ga zo ook even je video bekijken van het vliegen 🙂 x

Geef een reactie