Dag 6 Tesselhuus

Vandaag begon zonnig en warmer met minder wind. Na een lekker ontbijt weer in de tuin met zijn allen aan de koffie en thee. Ondertussen probeerde we als groep achter de rug om van de vrijwilligers een verassing voor hun te regelen. Toen was het tijd voor groep 2 om met Jan Plezier mee te gaan en wij  (Antonia, Benno, Nadia, Carina, Yvonne, Johannes en ik) gingen naar Den burg. Johannes en ik namen taxi van Valys en de rest met de auto. We spraken af om rond 15.45 uur weer op de parkeerplaats te zijn en gingen op pad. maar de vrijwilligers gingen mee naar de boekhandel en tja rondje rijden en hopen dat ze gaan om leuke kaarten uit te zoeken en toen dat niet gebeurde gewoon kaarten gepakt en jawel daar kwam Nadia en die vond e kaart erg mooi…ik heel droog  tellen of ik er genoeg had en zij voor mijn moeders en buuf. Toen gingen we afrekenen en bleken er geen VVV bonnen te koop te zijn dus moesten we naar de VVV en dat ligt eind verderop en dus wij rijden/lopen erheen schaffen de bonnen aan, genieten daar van kopje koffie en terug naar het rondje om de kerk. Ik heb twee leuke blikjes gekocht met schapenkeutels (drop) als souvenir voor de moeders en voor mezelf twee rondjes kaas een schapenkaas naturel en een Texelse boerenkaas van koeienmelk met brandnetel.  Onderweg kochten we  wat verse kersen en keken lekker rond en toen moesten we naar de parkeerplaats. Onderweg gaat de telefoon  daar was Nadia ze was ons kwijt  foutje in communicatie qua tijd en ze hadden al meerdere rondjes kerk gedaan maar ons niet gezien…hihi nee wij waren veel verder bij VVV maar dat hebben we niet gezegd en samen weer terug naar Tesselhuus. Er werd gevist naar wat we gedaan hadden omdat ze ons niet hadden gezien, maar we hielden het bij gewinkeld  en rondje kerk. In de tuin lekker koffie en daar kwam de andere groep die hadden ook fijne  middag gehad. Terwijl de vrijwilligers druk waren met het avondeten  klaar te zetten liet ik alle deelnemers iets schrijven in de kaart, vulde hem daarna en deelde ze net voor eten uit zodat een ieder een kon schenken. We genoten van de maaltijd en op het moment dat Kees om stilte wilde vragen heb ik hem onderbroken en vermelde dat we geprobeerd hebben onder woorden te brengen hoe we deze week hadden ervaren en dat was echt niet te doen. Iedereen gaf een vrijwilliger  zijn/haar kaart en ze begonnen te lezen en werden emotioneel. Ze hadden toen ook door waar wij hadden uitgehangen en het werd heel erg gewaardeerd dat we dit deden. Wij waren allemaal erg onder de indruk van wat ons is geschonken door hun een week vol verwennerij, zonder echte zorgen en heel veel leuke momenten die je anders als gehandicapte nooit zal meemaken. In de avond gezellig kletsen en lol tot we naar bed gingen. Er is gisteren na de BBQ een mooie groepsfoto gemaakt…dit is de groep die samen een onvergetelijke week hebben gehad in het Tesselhuus.

Klik op de foto voor grotere afbeelding, opent in nieuw scherm
Op de foto Yvonne op de voorgrond  rij een de rolstoelers van links naar rechts Antonia, Rinnie, ik en Marjanne achter ons de partners Benno, Gidie (donker blauwe trui) Johannes en Henny.
Achterin Nadia (licht blauwe trui) Carina, Boukje en Kees.

Dit bericht is geplaatst in Vakantie Tesselhuus 2015. Bookmark de permalink.

Geef een reactie