Op naar Tesselhuus

Op tijd op gestaan en beademingsspullen in gepakt. koffers in de gang en aan de koffie. Nog een rondje langs de dieren en dan komt moeders al. Vervolgens komt moeke2 (Loes) en kletsen we nog even en dan is de taxi er. In de taxi zitten Marjanneke en Henny en zij gaan ook naar Tesselhuus.
We hadden veel drukte verwacht in verband met de vloot dagen in Den Helder, maar  niets van gemerkt en we waren mooi op tijd bij de boot en ook daar rustig.  Johannes haalde koffie en ik bleef in de rolstoel zitten en dus in de taxi onderin de boot en voordat je het door had waren we op Texel.

Eenmaal bij Tesselhuus werden we ontvangen door alle vrijwilligers Kees, Nadia, Yvonne, Boukje Karina en de andere logees Marjanneke en Henny, Rinie en Gidie, Antonia en Benno. Gezellig kennis maken en lekker avond eten. Na het eten kregen we de rondleiding en onze kamer , meteen naast ingang naar tuin  met deur naar tuin makkelijk ivm roken.
Na het eten gewandeld (voor 4 rijden in rolstoel) naar de duinen, strand en terug via dropcentrum de Koog. Onderweg een stijle brug die mij erg angstig maakte, maar het is gelukt  er is hier uiteraard veel hoogte verschil en de angst voor omkiepen zit er erg diep in, maar deze ronde gehaald.
We kregen een welkomstpakket van de sponsors, een rode linnen tas met daarin Texels fleece deken, fles Texels bodylotion , kaart van Texel en een leuk kwartetspel. Heel leuk en erg blij mee, de deken zullen we vast nog wel gebruiken met de koude wind.
We zaten nog wat gezellig buiten heerlijk weer en kregen een hapje en drankje. Hierna gaan we allemaal lekker douchen en slapen.

Klik op de foto voor grotere afbeelding, opent in nieuw scherm
Foto 1 op de boot
Foto 2 Het mooie welkomstpakket van de sponsors
Fotot 3 onze kamer
Foto 4 de duinen

Dit bericht is geplaatst in Vakantie Tesselhuus 2015. Bookmark de permalink.

Geef een reactie