En toen de volgende ziekte op het lijstje erbij Fibromyalgie, handje vol nu!

Even een update. Het zit probleem is opgelost, we hebben een speciale antiglipmat onder de sta op stoel gelegd en poot verhogers, nu kan ik goed zitten en er goed uitkomen. Erg blij hiermee, want ik zit heel veel en dit zorgt er weer voor dat er minder pijn wordt opgewekt door verkeerd zitten.

In mei gaan we met de moeders samen naar de Orchideeën hoeve en in juni naar Artis! In mei wordt Lianno 14 jaar en dat gaan we beetje vieren, door te gaan bowlen en hij blijft dan weer een nachtje slapen erg leuk en hij is er zo blij mee. Wij zijn er ook blij mee en hebben er nu al zin in. De moeders, Nienke en Ilja komen dan ook  dus wordt gezellige boel.

Vandaag kwam de dierenarts (DA)  ivm de jaarlijkse enting van Snuffie en Kuifje.  Snuffie is kerngezond en ziet er super goed uit voor haar 5 jaar. Kuifje was al ziek van het weekend en ik twijfelde of alles wel ok was hij at niet en begon weer te eten op dinsdag leek dus goed te gaan, maar helaas. De DA heeft hem meegenomen er moet weer een klysma voor darmen en ze moet een kies trekken die los en ontstoken is.  Ze nam hem mee en morgen mogen we hem ophalen na 1700 uur en ik hoop dat alles goed gaat met onze lieverd. Kuifje is net 6 jaar geworden en heeft grote darmproblemen en narcose is ook niet zo goed dus we duimen dat hij er weer goed door heen komt ne morgen weer fijn thuis zal zijn.

Vanmiddag ook uitslagen opgehaald bij reumatoloog, dit keer weer kort bezoek maar redelijk gesprek. Geen reuma maar wel Fibromyalgie, nu stuurt hij HA brief en wordt ik doorverwezen naar specialisten centrum in Amsterdam, dus later meer. Pijnbestrijding kan hij niets aan doen, gelukkig heb ik het zelf al wel meer onder controle en ook met pijnstillers, dus nu afwachten hoe verder.  Hand nummer 1 is nu vol met chronische ziektes en vraag me af wat er nu weer zal volgen………… spierziekte Pompe II, spierdystrofie, artrose, scoliose, osteoporose, schildklieraandoening, RSI, carpaal tunnel syndroom, chronische slijmbeursontstekingen en nu dus  Fibromyalgie.

Tot slot nog een leuke en gezonde prijs gewonnen:

Gefeliciteerd! Je bent één van de gelukkige winnaars van de Honig Versbox.
Wij wensen je alvast heel veel kook- en tafelplezier met de Honig Versbox! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie tafelmomenten met de Versbox.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen, Pompe. Bookmark de permalink.

Geef een reactie