Eerste vakantiedag

Goed vannacht werd het dus laat of vroeg hoe je het noemen wilt, het was zo warm dat we samen lekker ve3el afleveringen via on demand van de serie Games of Thrones hebben gekeken.  We gingen om half 3 naar bed, ik viel wel redelijk snel in slaap maar was al weer om kwart voor 8 op en wakker. Last van de hitte, diarree en sloom en ik doe dus weinig, maar nu was het vroeg en fris nou ja fris het was 22 graden en dus toen opgeruimd en koffie machine schoongemaakt, cavia bak verschoond . Johannes kwam iets later uit bed. Was gedraaid, gevouwen en toen Twil gebeld dat het morgen echt te heet is voor me en we stellen het uitje uit een week en we gaan nu iets heel anders doen, maar dat lezen jullie dan wel, is nu alleen voor de deelnemers even voor genieten. Toen met Johannes al overlegd had over Burgers Zoo heb ik de kaartjes aangeboden aan liefhebbers op FB en uiteindelijk belde moeders en kwam het ter sprake en nu gaan zij samen gezellig, ben ik blij mee ik had 2 kaartjes voor de prijs van 1 maar toch zonde om ze weg te gooien. Uiteraard beetje zitten staren naar scherm ivm Kate Middelton en William en de royal baby die er zou gaan komen en jawel!
PRINCE-WILLIAM-KATE-MIDDLETON-OFFICIAL-ENGAGEMENT-Gefeliciteerd Kate en William!
Kate Middleton is bevallen van haar eerste kind. De vrouw van prins William is maandag bevallen van een zoon in een ziekenhuis in Paddington, Londen.
De hertogin van Cambridge werd maandagochtend overgebracht naar het St Mary’s Hospital, waar zij om 16.24 uur (plaatselijke tijd) beviel van een gezonde zoon. De baby weegt iets minder dan vier kilogram en maakt het goed.
Nu is het wachten op de eerste foto’s! Goed tussendoor heeft Johannes nog door gewerkt in de garage kast twee is ook weg en stellingen op zijn plaats nu is het wachten op de nieuwe kasten. Ik belde even gezellig met Nienke die op vakantie is en lekker belde vanaf het strand van Schiermonnikoog. Daarna wat gerommeld en toen belde de gezinsbegeleider van Lianno en dan ben ik dus  meteen 2,5 uur verder en hebben we een afspraak direct na de vakantie, ik kijk erna uit. Johannes ging toen nog even shoppen bij de Praxis en maakte vlees klaar voor BBQ, zelf neem ik broodje en klein stukje kip en we eten gezellig in een koelere tuin, helaas las Johannes ook nog even sproeit en we drinken er ook nog even koffie. Dan de bloemen in de voortuin vastbinden voor ze helemaal omgaan vallen, morgen denk ik een foto ze zijn erg mooi. Jucca bloeit en das mooi en wit en elf grote hoge stelen, zo mooi! Even planten doen en dan gaan we tv kijken de laatste aflevering van seizoen 1 en nu wachten we op infuus en dan samen met Jop verder kijken seizoen 2 en 3  tijdens infuus als Jop het niet druk heeft kunnen we zeker 3 afleveringen zien, heb er nu al zin in. Ik ga nu de ventilator verhuizen naar slaapkamer en kort douchen en op tijd slapen het is net 2300 uur geweest, maar ben nu wel beetje gaar en mijn lijf ook, hitte vreet energie en nog paar dagen en dan terug naar zomers weer.

big-schrijf-1007_9

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie