Hele hete zondag

Vanmorgen lekker lang uitgeslapen tot half 12. Zo dan halve ochtend eigenlijk hele ochtend weg. Maar goed lekker relaxed uit bed, koffie en toen aan de slag. Was draaien en drogen buiten, zo droog volgende was. Vaatwasser gedaan. Ik heb wel last van de hitte beetje misselijk en diarree……maar goed is de dag mee door te komen. Johannes en ik  zitten tijd in de garage schuiven met spullen en bedenken hoe we dit moeten gaan aanpakken, het moet ruim, netjes en eentoniger aangepakt worden. Eind van de dag valt het besluit nadat we natuurlijk al weken lopen te denken.  We slopen de oude kasten die op zijn eruit. Hebben twee andere besteld die komen woensdag. Dan worden de stellingen verplaatst end at zijn er drie, mijn scotmobiel krijg naast rolstoel vaste plek en alle dozen en kratten komen achter  knalrood gordijn, volgens ons is het dan netjes en opgeruimd en veel ruimte gewonnen.  De kasten zijn van pvc en makkelijk in elkaar te zetten, schoon te houden en speciaal voor garage dus helemaal perfect.
 

Knipsel

Goed dat is dan geregeld nu alles nog omgooien, slopen en opruimen, een kast is dus nu uit elkaar de andere gaan we morgen mee verder, nu si het lekker koel aan het worden, maar ja voor de buren kan je het niet maken om nu kasten in elkaar te hameren. Tussendoor was gedraaid, opgehangen, gevouwen en de kast weer in. We eten laat, de hitte stopt de honger en das niet erg hoor. De Belgen hebben een nieuwe Koning, leuk voor ze mooi stel en leuke kinderen. Heel anders dan in Nederland, maar dat is nou juist zo leuk om te zien dan. Verder de dieren verzorgd, in huis gerommeld, tuin gesproeid toen zon weg was.  Inge gebeld dat we helaas niet naar de BBQ komen komend weekend, ik kan het even niet aan. Moet veel dingen speciaal laten regelen  zoals ene wc die ik dan zelf verhoog, een plek voorde auto zodat ik met rolstoel bij stal kan komen waar ze het vieren net als met bruiloft en eten kan ik nog beperkt als het om vlees gaat en stokbrood lukt helemaal niet.  Ze vieren de verjaardag Hanneke, Inge, Gerben, Gerben zijn moeder en tante Marjanneke en dat is druk en veel mensen die ik niet ken. Sinds mijn ziekenhuis opname en verblijf verpleeghuis ben ik niet mijn zelf en kost tijd dat weet ik maar er zijn momenten dat ik echt keuzes moet maken hoe moeilijk ook en ik  heb dus nu moeten kiezen om deze drukte en stress niet op te zoeken. we gaan snel een keer naar Ina met Inge, Gerben Hanneke en dan daar in huis  gezellig hun verjaardag vieren, die mensen ken ik goed, die hoef ik niet uit te leggen over wc dat gebeurt allemaal spontaan en dat geeft me rustiger gevoel dus Inge gebeld en uitgelegd dat ik het niet aan kan en gelukkig is Inge heel goed op de hoogte hoe ik ben en in elkaar zit en begreep ze het direct en heeft er ook begrip voor gelukkig. Nog wat gerommeld en  een ijsje genomen, lekker in koele tuin gezeten na 21.00 uur.  Was donker en met licht muggen dus binnen gaan zitten en verder gekeken naar de serie Game of Thrones. Douchen en bed in volgt zo ….hoop dat het nog wat afkoelt want he tis overal erg warm in huis nog 28 graden en dat is dus nu 22.30 uur.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie