WMO soap gaat verder –> verspilling loopt op

Vanmorgen op tijd op, Johannes werkt thuis die heeft zijn rug verdraait en heeft nu wat voor mij zeer herkenbare problemen. Is raar om hem zo te zien opstaan en hem niet kunnen helpen. Het moet gewoon met rust overgaan dus kalm aan en regelmatig even wat heen en weer lopen. Ik verzorg de dieren en rommel wat op de pc. Ik krijg een onverwachte prijs, maar ben er wel blij mee ik heb het boek over Arnold Schwarzenegger zijn leven gewonnen. Ik ga deze pil met veel plezier lezen. Vrijdag kreeg ik ook een ander mooi boek binnen door een prijsvraag te winnen en nu heb ik dus twee mooie boeken liggen om lekker te gaan lezen.
9200000005563859  villa triste
Het was ook weer zover om de gemeente soap WMO maar eens verder te laten gaan, zeker nu de rekening van het CAK er is …nou deze soap ben ik inmiddels ook goed zat de laatste twee keer eindigde het met advocaat via rechtsbijstandverzekering en jawel de derde keer dus waarschijnlijk ook, maar goed deze mevrouw wil wel een kans hebben het op te lossen net als de voorgangers in deze situatie dus die krijgt ze, maar heb wel gezegd snel want ik ga dit niet weer tot ruim een jaar rekken. Meneer Samson noemt dit maatwerk en ik vraag me nu toch wel even af voor w3ie dit maatwerk is dan…….niet voor mij in ieder geval en ik mag blij zijn dat ik een rechtsbijstandverzekering heb anders  kon ik niet eens hulp  halen bij advocaat door kosten. We gaan het maar weer afwachten ze belde nog een keer terug en wilde nu weer een andere collega spreken en belt me dus zo snel mogelijk weer…….lijkt me toch heel simpel ik had een wc-lift als hulpmiddel die niet mee mocht en ik niet mocht overnemen en die hebben zij op de stort gegooid. Ik moest een nieuwe aanvragen en dat deed ik en pas nadat ik hem al in gebruik had kwamen zij met het idee het is een woningaanpassing en geen hulpmiddel en dus kwam er een dikke rekenging en die bleek fout dus het is verlaagd maar nog steeds hoog en ik wil nu wel duidelijkheid en ik blijf pissig over het feit dat de andere lift gewoon is weggegooid, net 3 jaar oud en  koste ruim 6000 euro zo  op de stort! Verspilling ten top! In de middag gewoon lekker in de tuin gezeten en wat gebreid. Einde van de dag samen met Johannes in de tuin gezeten en de BBQ aan gedaan, is lekker weer om buiten te eten. Na het eten nog wat zitten genieten en toen naar de tv.  Lianno belde nog  en hij is vandaag naar Warner Bros Movie Park in Duitsland geweest en hij vond het wel leuk en was erg moe. Nu ga ik lekker douchen en morgen weer een nieuwe mooie dag.

smily3

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar WMO soap gaat verder –> verspilling loopt op

  1. twil schreef:

    Johannes, veel sterkte. ik ken dit ook “een beetje”.
    en eh ja hoor beetje veel positief vandaag. lieve groet tw

Geef een reactie