Heerlijke zondag

Ik werd wakker om 10 uur de mannen waren al op en Lianno was eieren aan het bakken met de hulp van Johannes. Ik wilde geen gebakken ei en nam wat gewoon brood. Lekker in de tuin gaan zitten het is weer heerlijk weer. Lianno en Johannes gingen door in de tuin, Lianno mocht de mint snoeien en vond het geweldig. Moeders kwam en at wat lunch mee, gezellig in de tuin en speelde met Lianno Dr. Bibber. Lianno showde uiteraard zijn zelf gekochte tablet. Moeke 2 kwam ook spontaan langs dus ook in de tuin erbij en zij had haar gekregen Ipad mee, mooi ding en ik hoop er ooit nog eentje te winnen. Het was erg gezellig en rond een uur of 3 gingen de moeders beide weg. Wij rommelde nog even in de tuin, toen nog wat muziek op de tablet van Lianno gezet, spullen opruimen en dan eten. Na het eten is het weer tijd om Lianno terug te brengen. Het is echt zulk mooi zomers weer geweest echt super fijn, word ik helemaal blij van. We waren om een uur of 8 weer thuis direct voortuin gesproeid en de achtertuin. Nog wat tv gekeken en zitten kletsen en nu douchen en bed in. Ik heb nog leuke foto’s van Lianno die gisteren de auto waste en het snoeiwerk dat hij vandaag zelfstandig met heggenschaar heeft gedaan.

1 3
20130706_195553 20130706_195601 20130706_195614 20130706_195649

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie