Hele gezellig dag met Wina en tante Cocky

Vanmorgen vroeg opgestaan het is namelijk Sjoerd dag.
Het huisje weer aan kant en schoon, Johannes maakte alles van glas schoon bij terraria en aquaria.
De renovatie kikkerbak gaat goed het is erg mooi geworden en nu is het wachten op de bestelde planten.
Toen was het zover tante Cocky, die was jaren geleden getrouwd met de broer van mijn vader (Wout) komt op bezoek.
Ik heb haar jaren niet gezien, heb niet veel contact met die kant van de familie en ze waren ook gescheiden, maar doordat  een freaks lid Wina een vriendin is van haar kwamen we elkaar weer tegen en maakte we na wat bellen een afspraak en die is nu.
officieel is het dus geen tante meer van me, maar ze is de moeder van een neef en nicht en dus voor mij blijft ze gewoon tante Cocky.
Ik zag haar voor het laatst bij oma der crematie en die was in 2001 en ik herkende haar direct.
Wina had ik nog nooit ontmoet wel is ze al jaren li\d van ons prijsvragen-freaks forum dus dat was ook wel spannend.
Het werd een super gezellig middag en lekker bi gekletst, rondleiding door onze dierentuin, koffie met gebak, broodje en lekker heel de middag in de tuin gezeten.
Ik ruim mijn kookboeken op en Wina zocht er een mooie uit die ze graag wilde hebben, ze had ze van mij allemaal mogen hebben hoor, maar zij heeft er nog heel veel meer dan ik en ik maar denken dat ik er teveel heb LOL
Tijdens de rondleiding door PijnackerHordijk Zoo durfde tante Cocky zomaar de  baardagaam Vita vast te houden, echt super de meeste mensen vinden haar eng, maar ze is zo lief en ik heb er helaas geen foto van, maar dat doen we dan volgende keer wel.
Het was erg gezellig end e middag vloog om en voor we het wisten was het etenstijd en gingen ze terug naar Uithoorn en Amsterdam.
Bedankt dames we hebben echt genoten en de mooie bloemen die jullie mee brachten staan mooi te pronken en geuren op de tafel als herinnering van het  gezellige bezoek.
Tante Cocky belde later dat ze weer veilig thuis waren en om ons te bedanken, toen nog even na gekletst.
De wereld is klei zo blijkt wel weer via een lid van ons prijsvragen-freaks forum kom je weer (oud) familie leden tegen echt super leuk, leven de digitale wereld en de mooie dingen die je eruit kunt halen zoals vinden van mensen die je uit het oog verloor of hele nieuwe vriendschappen.
Wij keken nog even naar de OS en genoten van de hockey dames en die wonnen goud!
Rommelde op de pc en waren gewoon lekker bezig en veels te laat gaan we nu douchen en slapen……maar ja London Late Night is ook altijd zo laat en  ook al heb ik vaak moeite met Mart Smeets en hoe hij zijn werk doet, ik vind dat hij het nu erg leuk doet.

golden_night_preview

We tellen af naar een belangrijke spannende dag voor ons en nu nog 4 nachtjes slapen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Hele gezellig dag met Wina en tante Cocky

  1. Cocky schreef:

    Wat schrijf je dit weer gezellig op! Ik weet niet of dit goed overkomt bij het comment maar ik probeer het
    gewoon.

  2. Edje schreef:

    ja Mevr. Cocky zo het is goed , u bent goed geïnstrueerd !

Geef een reactie