Renovatie kikkerbak gaat voorspoedig

Zo het is alweer donderdag, de dagen vliegen om, maar dat kot ook omdat we vakantie hebben en dus lekker uitslapen.
Vandaag zijn we verder gegaan met de renovatie kikkerbak, nu zit de harslaag erop en daarbij ook de turf en zand bij waterdeel.
Het ziet er schitterend uit, nu wachten op de planten die komen dinsdag of woensdag dus dan wordt het nog mooier, maar voor nu zijn we erg tevreden.
Foto een het geheel, de tweede zand en turf en de laatste zie je het vergroot en het zand op bodem van de guppen al liggen.
Renovatie KikkerbakRenovatie KikkerbakRenovatie Kikkerbak
Dieren verzorgd en het is lekker weer vandaag dus ook de deuren open en genieten van de tuin, reusje en vijver met vissen.
In de vijver is nu een tweede waterlelie  knop boven gekomen dus straks twee bloemen, erg mooi!
De boodschappen werden bezorgd dus opruimen, was gedraaid en gerommeld op pc.
Veel olympische spelen gedaan en wat administratie, maar ver kwam ik dus niet want let op toen ik gisteren mijn nieuwe telefoon voorzag van de sim kreeg ik direct sms van ING dat ik 48 uur geen gebruik kon maken van mobiel bankieren, maar ach dacht ik maakt niet uit doe het toch altijd op pc.
Vandaag wilde ik een rekening betalen blijk ik op op digitaal bankieren te zijn geblokkeerd, dus bel ik met de ING en tot mijn stomme verbazing kan ik dus helemaal niets alles is geblokkeerd voor 48 uur, omdat ik een andere telefoon heb.
Ik was echt boos en vooral verontwaardigd en dan zegt ze ook ngo u deelt de rekening dus de andere kan het toch even voor u doen die mag en kan alles grrrrrr
Moet je je voorstellen je bent op vakantie je mobiel gaat stuk je regelt een ander en dan ben je dus gewoon 48 afgesloten bij ING leve de ING en hun nieuwe veiligheidsbeleid!
Dat ik bij wijzigen mobiel nummer wordt geblokkeerd uit veiligheid dat is prima, maar niet als je gewoon andere mobiel aanschaft dat is compleet onzinnig en dat was de mevrouw ook met me eens.
Goed eten gemaakt en bij de tv gegeten lekker OS 2012 kijken en in de avond nog wat op de pc gerommeld en nu douchen en bed in, morgen vroeg op en bezoek!

We tellen af naar een belangrijke spannende dag voor ons en nu nog 5 nachtjes slapen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie