Heerlijk weer om in de tuin te rommelen

Zondag 21 Maart
Ook vandaag werd ik om ff 8 uur gewekt door Lianno, opgestaan en heerlijk een zondags ontbijt met een gekookt eitje.
Lianno en ik hebben tijdje zitten praten over van alles en nog wat, zoals hoe de paasdagen er uit gaan zien, wat hij wil eten en waar we heen willen gaan, kortom planning en tegen die tijd is hij het vast alweer vergeten maar dat geeft niet.
Lianno speelde wat op de wii en de zon brak door en dus de eerste echte lentedag, droog en heerlijk in de tuin en beide mannen gingen aan de slag.
Er moet nog veel voorbereid worden om het konijnenhok te kunnen plaatsen, zoals het verplaatsen en ingraven van filter voor vijver, waterloop afbreken, oude clematis weghalen en bloembollen in de grond.
Johannes en Lianno waren er samen erg druk mee…..de eerste salamanders vond Lianno bij de vijver, vele jonge kikkertjes en jawel de reiger heeft best nog veel vissen laten zitten schat een stuk of 10.
Dat is meer dna ik had verwacht, wei dachten dat die h elemaal leeg was, maar nee en ze hadden ook al zin in eten merkten we.
image001 image002 image003

image004 image005 image006
Na al het tuinwerk wilde Lianno nog even een kwartiertje lekker op de wii en dat deed hij heel relaxed.
image007

Begin van de middag zij we naar Opa gegaan (mijn vader) die is morgen jarig dus een klein feestje bij hem en Lianno nam zijn eigen bestuurbare auto mee en speelde daar lekker mee op het pleintje achter Opa zijn huis.
Het was erg gezellig heerlijke taart, lekker hapjes en gezellig zitten kletsen en na een uurtje of 2 zijn we op weg gegaan naar Zeist.
Lianno wilde daar even zijn zelf gekochte auto showen en vol trots liet hij zien hoe hard die kon, was leuk hoe de kinderen samen mee renden achter de auto aan.
Wij dronken binnen een kop koffie en spraken met de leiding en vervolgens op weg naar huis gegaan, de volgende keer halen we hem dus op het nieuwe tijdelijke adres op, ben benieuwd.
Thuis gekomen ging Johannes nog wat ruim en snoeiwerk aan voorzijde huis doen en ik maakte het eten klaar, samen gegeten en tv gekeken.
Johannes speelt momenteel veel op de PSP het spel Luxor, dat spel maakt me gek en hij is int die paar dagen al verder dan ik pfff en ik speelde voor het laatst zag ik in april vorig jaar.
Ik zelf speelde op de Nintendo DS, toch wel leuk hor al die spelcomputers, heerlijk vermaak voor jong en oud.
Nu is het al weer 22.00 uur geweest en dus nu snel douchen en bed in, morgen weer gewoon werken voor Johannes en voor mij is de agenda zo goed als leeg en dat moet ook, want ik heb veel problemen met onderrug, heup en een heleboel dingen doen echt zeer en zijn moeilijk maar ja piepen heeft geen zin en doorgaan wel met mate, dus pijnstillers erin en doorgaan, maar nu is er even geen reden voor dus kalm aan en zonder pijnstillers eens kijken hoe het gaat morgen en als het goed gaat kan ik woensdag weer lekker naar fysio, maar dat zien we wel.
Voor nu welterusten en ikhoop op een mooie lente dag morgen, de voorspellingen zijn goed.
image008

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Heerlijk weer om in de tuin te rommelen

  1. San schreef:

    Fijn dat het weekend zo gezellig was en leuke foto’s. Sterkte met de pijn! Ik ben heel erg moe, dus ik spreek je vandaag niet meer.

Geef een reactie