Gezellig zaterdag thuis

Zaterdag 20 Maart
Vandaag rond 8 uur opgestaan en het is feest want vandaag zijn Gizmo & Kuifje jarig en ze zijn 1 jaar geworden.
image001
Na het ontbijt zijn we lekker met zijn allen naar de AH gegaan voor de boodschappen, ik kwam daar Ellen & Martin tegen, dat is ex-schoonfamilie van me en we hebben even gezellig staan bijkletsen, dat was leuk en gezellig.
Toen naar huis en Lianno mocht even op de Wii tot zijn moeder kwam en ging de middag met haar weg skeeleren en lekker naar centrum, waar ze Oma (Moeder Jeanette) en Tante Miranda (zus Jeanette) tegen kwamen.
Het werd een gezellig verwenmiddag en Lianno kreeg een zak snoep, mooie mok en heeft een leuke ,middag gehad en dat ondanks al vele stortbuien van regen, het weer was echt vies.
Lianno zijn moeder ging naar huis en Lianno deed zijn kamertijd en daarna hebben we gezellig samen het eten gekookt kipfilet met satésaus, rijst, wortels met doperwten.
Na het eten is Lianno zelfstandig zich gaan klaar maken voor bed, douchen, haren wassen en kwam toen nog gezellig even beneden wat chips eten en kreeg een cadeau als beloning voor het weekend goed zelfstandig douchen en klaar maken voor bed, het was een doos vol dieren van glow in the dark.
We zijn er meteen een paar gaan ophangen en toen is hij naar bed gegaan.
Johannes en ik dronken nog koffie, keken wat tv en kletsten wat gezellig bij en zijn toen gaan douchen en nu is het bijna half 11 en ga ik snel slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Gezellig zaterdag thuis

  1. San schreef:

    Alsnog gefeliciteerd met de 1e verjaardag van Gizmo en Kuifje.

Geef een reactie