Infuusdag en Catit Design Senses Speelrail

Donderdag 11 Februari
Vroeg op vandaag is het weer infuusdag, dus rond half 9 beginnen we en is Jop er al, prikken gaat prima en infuus loopt goed.
Tijdens infuus komt mijn moeder nog even gezellig koffie drinken en we kletsen wat, daarna gaat ze lopend door de sneeuw naar huis mijn boertje gaat wat klussen en daarom kwam ze onze boormachine even lenen.
De post bracht een grote envelop voor Lianno met daarin zaten 28 pakjes met voetbalkaartjes van de AH, deze zijn opgestuurd door een freaks vriendin.
Freaks is de naam die we geven aan onze prijsvragenforum leden en Linda is er een van en zij spaart voor Lianno voetbalplaatjes en wat zal hij verrast en blij zijn met al die pakjes als hij volgende week weer komt.
Mijn moeder heeft ze ook gespaard en die gaat ze tijdens haar bezoek zelf met hem inplakken, echt super dat zoveel mensen helpen om Lianno zijn boek vol te krijgen.
Na het infuus even wat gegeten en ik was niet helemaal lekker, toch de dieren gedaan, vaatwasser uitgeruimd, mail gelezen en toen besloten toch maar een paar uur op bed te gaan liggen.
Johannes riep me tegen etenstijd en ik heb toen eten gemaakt en er was nog een pakje bezorgd, hierin zat iets leuks voor de katten.
Ik heb voor de kanjer een Catit Design Senses Speelrail gekocht en zo ziet dat eruit.
image001
In elkaar gezet en spelen maar en wat een lol hebben ze ermee, ik heb meteen even de videocamera gepakt en leuke filmpjes gemaakt, die kun je zien via ons youtube kanaal.
Kuifje heeft de langste adem en Gizmo was er als eerste even klaar mee.
Nu moet ik even zeggen dat Gizmo weer niet zichzelf is en een beetje lusteloos is en volgende week zijn we bij de dierenarts voorde jaarlijkse enting en controle en dan zullen we hem even goed laten nakijken, hij eet wel en speelt af en toe maar het merendeel slaapt hij en zijn haar ziet er te ruiperig uit en dat is slecht teken en dus willen we even een bloedonderzoek laten doen.
Gizmo is al eerder paar weken niet in orde geweest en verloor veel gewicht en nu net als hij weer begint aan te komen en de 4 kilo heeft gepasseerd is hij weer niet zichzelf.
Ik denk niet dat het iets ernstigs is omdat hij goed eet, drinkt en naar de bak gaat, hij heeft geen wormen voor zover ik dat in ontlasting zelfkan zien en hij heeft ook geen plasproblemen.
Maar goed een ieder die ons log langer leest en/of ons kent wee vast nog wel van onze lieve Pablo die we na 10 maanden moesten laten inslapen en het arme dier werd nog geen jaar doordat hij leed aan FIP en die ervaring vergeet ik heel mijn leven niet meer en of ik het wil of niet komen die gevoelens nu stiekem terug dus trek ik nu eerder aan de bel
We gaan het dus volgende week wel even voorleggen en laten nakijken en hopelijk hersteld hij weer snel net als de vorige keer.
Goed ik had het over het nieuwe speeltje en dat is echt lachen en hierbij vast een klein stukje film en de rest vinden jullie op youtube, veel plezier.
Ik heb net meteen nog zon speelrail besteld, je kan ze dan aan elkaar maken  zoals een 8 vorm en veel meer en ze zijn nu goed afgeprijst.
Ondertussen is het alweer 2100 uur en ik ga nog een koffie drinken bij de tv (programma ovr Nelson Mandela op Nederland 2) en dan zo lekker douchen en bedje in en dromen van de lentezon, alles open en genieten van de vogeltjes die fluiten, de bloemetjes die ontwaken en alles fris en fleuris, slaap lekker allemaal.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

4 reacties op Infuusdag en Catit Design Senses Speelrail

 1. Greetje schreef:

  😆 😆 leuk filmpje, moest er erg om lachen

 2. Linda Molenaar schreef:

  Ik hoop van harte dat Lianno blij verrast is met zo’n stapel plaatjes 😀
  En ik spaar gewoon door hoor!

 3. San schreef:

  Wat een leuk speelgoed en een leuk filmpje. Beterschap voor Gizmo!

 4. marian schreef:

  Wat een prachtig speelgoed !! Wat een leuk filmpje !! Ben er vandaag ook op uit geweest, was zelf helemaal enthousiast! Mijn 3 actiefste katten rennen wat af in huis , maar hier kijken ze naar of ze zeggen willen “WAT MOET JE DAAR NOU MEE ? Misschien komt het omdat het ook buitenkatten zijn en een echte muis veel leuker is. Overgens de prijs varieert nogal ; kijk maar eens bij casper in Noord-scharwoude , heeft ook een webwinkel ; daar heb ik hem vandaan ( 9.50 ! )
  Zal jullie filmpje eens aan mijn katten laten zien’; misschien snappen ze het dan !

Geef een reactie