Ik wil zon en lente!

Woensdag 10 Februari
Vanmorgen wilde ik niet opstaan en een uur later viel er sneeuw met bakken tegelijk naar beneden dus een nieuwe reden om niet uit bed te komen.
Johannes was beneden aan het werk, precies hij werkte thuis en ik kwam uiteindelijk na 11 uur uit mijn bed.
Dieren verzorgt, huisje gedaan en toen zag ik de buurman Jaap weer de straat sneeuw vrij maken dus even bedankt en staan kletsen, niet zo lang mij te koud buiten.
Ik heb hard gewerkt aan de nieuwe site van Lianno en hij is klaar en staat nu online, eindelijk de foto’s van eind vorig jaar en al nieuwe van dit jaar.
Nog wat prijsvragen gedaan en tv gekeken en rond half 7 gebeld met Lianno het ging goed, hij vertelde dat een groepsgenootje gek is op een liedje en tja dat is een liedje dat ook bij Coby der crematie is gedraaid en daardoor wordt en blijft hij verdrietig.
Erg logisch we hebben hem nu als tip gegeven dat als hij het hoort hij juist aan de leuke dingen zou kunnen gaan denken en dat gaat hij proberen, zelf vind ik dat ook vaak lastig dat mooie nummers worden gebruikt hoe logisch ook zodra je het weer hoort leg je automatisch die link weer.
Als volwassenen kun je dat relativeren maar als knulletje van 8 jaar is dat een heel andere situatie, ik hoop dat het gaat werken bij hem denken aan de leuke dingen.
Vervolgens zijn we gaan eten, nog wat tv en nu is het half 10 en ik ben klaar voor vandaag ga douchen en bed in.
Ik heb het helemaal gehad nu met de kou, sneeuw en alles wat met winter te maken heeft ik wil zon en lente!
Ik wil warmte en zonder jas naar buiten kunnen lopen, deuren en ramen open en frisse lucht door het huis.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie