Haastige spoed zelden goed.

Zondag 7 Februari
Lianno was zoals altijd om 8 uur wakker, maar ik was echt niet klaar om op te staan en vroeg Lianno om nog even te gaan spelen en heel lief deed hij dat en om 9 uur stond ik op.
Lianno was toen lekker muziek aan het luisteren en zat eens pel te spelen op de Gamecube, van mijn kant niet zoals het hoort maar wel super van Lianno dat hij het gewoon toch deed, hij koppelde het zelf aan het afscheid van Coby en dat vond ik prima.
Toen wij naar beneden gingen wilde hij nog even op zijn zondags in zijn pyjama boven blijven spelen en dat mocht en om half 11 kwam hij naar beneden om te ontbijten.
Nog even met hem gepraat maar hij maakt het goed en legt zich neer bij de situatie Coby is er niet meer en er valt dus niet veel te zeggen, maar herinneringen genoeg en dan vertelt hij lachend dingen die hij met haar deed of heeft gedaan.
Lianno ging buiten spelen met zijn nieuwe auto en leerde buurvrouw Ria hoe het moest, zo leuk om te zien en hij kreeg een heerlijke twix van haar.
Lianno speelde toen met de Wii en ondertussen kwam zijn moeder nog even buurten en Oma ook, Oma verwende hem met geld voor zijn rapport dat vond Lianno echt geweldig!
Om 3 uur is dan de tijd gekomen om hem terug te brengen, Lianno wil dat natuurlijk niet maar ja wat moet dat moet en de volgende keer mag hij langer ivm de vakantie dan blijft hij tot woensdagmiddag.
Even daar na zitten praten met de begeleider die er zaterdag ook de hele dag bij was en een kop koffie en toen terug naar huis, onderweg bedacht ik dat we wel even kaasfondue konden eten.
Samen met Johannes voor de tv gekropen met de kaasfondue tussen ons in heerlijk, ontspannend zo samen.
Na het eten wilde ik nog even snel de overhemden van Johannes wassen, alles in machine 60 minuten en dan drogen maar en tja haastige spoed is zelden goed en dat bleek toen het klaar was ook hier.
Ik haalde de was eruit om het op te vouwen en schrok toen ik zag dat alles vol grote blauwe vlekken zat, de oorzaak was dat ik een Parker pen heb meegewassen, eigenlijk moest ik wel lachen om de super moderne look van zijn hemden, maar ja deze 5 overhemden heb ik dus nu ion de prullenbak gedaan.
Baal der wel van, stomme fout, maar goed dinsdag ga ik dus maar even shoppen voor nieuwe en de volgende keer laat ik de was wel liggen tot maandag.
Daarna nog even onder de douche en nu beneden kop koffie en zo naar bed, 22.30 uur mooie tijd na zon druk weekend.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

4 reacties op Haastige spoed zelden goed.

 1. sonja vis schreef:

  😈 Dat ken ik Mo, vorige wk de witte was gedaan met een rode Cars onderbroek van Dinant erbij, leuk effect!! Sanne was blij , die had opeens roze hempjes en onderboekjes, dus geluk bij een ongeluk . Fijn dat het met Lianno redelijk gaat, ik zeg redelijk, omdat je nooit echt weet wat r in een kiderkoppie om gaat, maar dat hij erover praat is heel goed.

  Liefs Sonja en kids

 2. San schreef:

  Een lekkere luie zondagmorgen voor jullie 3. Zaterdag was erg zwaar en dat vreet energie. Balen van de grote blauwe vlekken. Als het een kleine vlek was, je hebt vlekkenwonder voor penvlekken. Maar met grote vlekken zal dat moeilijk gaan.

 3. Marianne Dahlmans schreef:

  Het was een emotioneel en zwaar weekend voor jullie, ik hoop dat jullie het nu een plekje kunnen geven, ik vind dat jullie super goed met Lianno zijn verdriet omgaan!! Knap dat jullie er zo voor hem zijn, ik denk dat hij dat zijn hele leven wel zal herinneren en waarderen!! En ach die vlekken, een geweldig excuus om Johannes eens lekker in het nieuw te steken 😉 Als het witte overhemden zijn wil Echfa wit nog wel een helpen, maar dat kan niet als er een kleurtje of zo inzit.

  Sterkte met alles

 4. Elis schreef:

  Wat een weekend zeg! Gelukkig kon je ook lachen om het ongelukje en zijn de overhemden makkelijk te vervangen.

Geef een reactie