We gaan MeiAsia Buzzen!

Zaterdag 16 Januari
Vanmorgen werd ik rond 11 uur wakker en ik had dit keer goed en diep geslapen, rustig nog wat bezig geweest met de katten en toen uit bed.
De post kwam al heel snel en bracht Johannes zijn Buzzer Pakket van MeiAsia en dat is echt een superpakket en we gaan het samen uitgebreid Buzzen.
Buzzen houdt in dat je producten cq diensten gaat uit proberen en dit keer is het dus een heerlijke Buzz, 18 doosjes en 8 keer stokjes, 3 papieren tafelkleden en informatie over de gerechten en komende week gaan we meteen eentje proberen.
Smockey was ook onder de indruk…..of toch niet?
image001
Ik heb Moeke 2 even gebeld om te zien hoe het maar ging en even een half uurtje zitten kletsen, het gaat steeds beter, maar ze is er nog niet en hopelijk hersteld ze langzaam maar wel helemaal.
Ik ben alleen buiten of naar centrum als Johannes en ik samen gaan en met de auto, de parkeerplaats is echt ijsbaan maar nu komt er dooi en langzaam verdwijnt het nu dus hopelijk kan ik straks weer lekker met scootmobiel weg als ik zin heb.
We zijn vandaag samen schoenen gaan halen voor Johannes en daarna even de Jumbo in en toen met de auto naar andere kant van de centrum en da ar even koffie gedronken en toen naar de opticien Pearle.
Mijn bril moet vernieuwd worden en dus nieuwe oogmeting en die uitslag maakte me niet blij de sterkte blijft gelijk maar het totale gezichtvermogen neemt, simpelweg gezegd min ogen gaan achteruit en dat is min der goed, linkeroog doet bijna niet meer mee en dat is al jaren maar wordt nu wel heel erg.
Verder heb ik een leesbril nodig en het was om diverse redenen niet verstandig om varifocus glazen te nemen dus ik krijg nu nieuwe bril en een leesbril ernaast.
We zijn erna nog even gezellig de Blokker in geweest en toen weer naar huis.
Ik ben druk geweest met prijsvragen invullen en forum bijwerken, waren boel nieuwe ben ik ben zo goed als bij nu en dat vind ik wel prettig.
Broertje kwam nog even langs en de cadeautjes van Sinterklaas voor hem lagen er nog die heeft hij nu gekregen en hij was er erg blij mee, schietspel met pistool houder voor de Wii en een chocoladeletter.
Broertje bleef niet lang kwam eigenlijk alleen even wat klapstoelen lenen voor het feestje waar hij op weg naar toe was en we zien hem binnenkort wel weer.
Na het eten weer even lekker op internet rond gehangen en ondertussen luisterde ik naar de CNN zender met nieuws over Haïti en dat blijft ernstig echt waar.
Ik hoorde dat het regende en werd blij regen doet de sneeuw sneller verdwijnen en ik liep even naar buiten bij de voordeur om te zien of het echt regen was of ijzel, maar het is regen en toen ik zojuist ging douchen was het verdorie opeens weer helemaal wit buiten regen bleek fijne natte sneeuw en was nu droge sneeuw en voor de zoveelste keer is alles weer wit, nu maar weer afwachten hoeveel er gaat vallen vannacht sneeuwt het heel de nacht door volgens de buienradar.
Zo ik ga nog even tv kijken en op de Nintendo DS spelen en dan bedje in.
Over Coby ook vandaag geen nieuws helaas…..we geven niet op Coby zal gevonden worden hoe dan ook!
We zijn nu al 18 dagen aan het zoeken en echt helemaal geen spoor , de sneeuw die langzaam verdween gaf me weer hoop dat ze snel weer konden gaan zoeken, maar helaas valt er weer een laag sneeuw nu en dus zal het zoeken nu nog evens til blijven liggen.
De gevoelens wisselen op het ene moment ben ik verdrietig en onzeker en dan weer boos over het feit dat ze ons dit aandoet, gevolgd door een gevoel van medeleven en begrip het is gewoon een zooitje in deze situatie qua gevoelens.
Kaarsje blijft branden en we blijven hopen, duimen en bidden dat er snel duidelijkheid zal komen en helemaal voor Yvon en de kids.
image002

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

2 reacties op We gaan MeiAsia Buzzen!

  1. Greetje schreef:

    Zo te zien aan de foto heeft Smockey ook wil zin om te gaan buzzen, veel plezier ermee en nogmaals veel sterkte, ik hoop echt voor alle betrokkenen dat Coby nu echt snel gevonden zal worden

  2. San schreef:

    Balen dat je ogen zo slecht zijn! Leuk die buzz, veel plezier ermee. Mijn vader mag ook buzzen, dus ik kan het binnenkort ook gaan proberen.

Geef een reactie