Echte zondag

Zondag 17 Januari
Ook vandaag hebben we de ochtend grotendeels lekker op bed doorgebracht, was een echt uitrust weekend als je het mij vraagt.
Toen opgestaan en ik heb toen boven de boel opgeruimd stofzuigen en de was aangezet, kattenbak gedaan terwijl Johannes beneden de stofzuiger erdoor haalde.
Veder de dieren verzorgd en we hebben de aquaria van vers water voorzien, filters verschoond en bij de Malawi Cicliden ook de stenen schoongemaakt.
Bij de laatste hebben we een nare alg erin en die gaat bijna niet weg, maar je kan hem steeds de kop indrukken door water te verversen en de stenen en hout af te spoelen met brand spiritus en dan goed na spoelen en terug zetten en binnen 3 dagen is de alg dood en weg voor een paar weken.
Het regende vandaag ook weer en ik zie de sneeuw echt weg gaan nu en ben er erg blij mee, ik was er ook blij toen het viel en alles mooi wit werd maar nu ben ik het wel even zat.
Ik kan niet even gewoon weg met scootmobiel omdat de uitgaande straat een gevaarlijke ijsbaan si sinds de sneeuw viel en er wordt niet gestrooid binnen bebouwde kom en nu na zon 3 weken wil ik graag weer even weg ook al is het nog wel erg koud.
Ik voel me beetje opgesloten in he thuis kom wel even buiten hoor frisse neus in de straat, maar naar iemand toe gaan, de winkel of fysio zit er gewoon niet in, te gevaarlijk met die gladde zooi en ik kijk er dan e ook naar uit dat het helemaal weer weg is ergens deze week zodat ik volgende week weer de keuze heb om te gaan of juist niet.
Ik heb voor in februari afspraak staan met dierenarts en alle drie tegelijk dus er moest een nieuwe vervoersbox komen want ik heb er 2 en dus 1 te weinig en nu heb ik maar 3 hele mooie nieuwe gekocht iets groter dan de vorige, want tja deze kanjers worden nou eenmaal groter dan de huis tuin en keukenkat die we eerst hadden.
image001 de Bordeauxrode met wit (60 X 40 X 70 cm)
Verder prijsvragen gedaan, tv gekeken en lekker zitten spelen met de Nintendo DS en dan is de dag zo weer om.
We blijven tellen hier hoe moeilijk en naar ook vandaag dag 19 dat Coby spoorloos is en ook vandaag geen nieuws over Coby.
Leden van de stichting reddingshonden hebben vandaag gezocht naar de vermiste Coby Hertroijs uit Lelystad
Met 41 honden werd op drie locaties in Lelystad gezocht, maar zonder resultaat. De honden zijn geen speurhonden, maar herkennen wel de geur van mensen in het algemeen en slaan daarop aan.
Het was de tweede keer dat de stichting reddingshonden een grote zoekactie naar de vermiste vrouw op touw zette. Dat gebeurde op verzoek van de familie.
We blijven met zijn allen hopen.
image002

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Echte zondag

  1. San schreef:

    Vreselijk dat Coby nog steeds niet gevonden is. Heel veel sterkte!

Geef een reactie