Petra & Jan een hele fijne verjaardag

Vrijdag 15 Januari
Vandaag twee jarige mijn nichtje Petra en mijn maatje Jan zijn jarig, hoop dat jullie beide een fijne dag hebben gehad.
Ik stond rond half 10 op en tjonge weer een slechte nacht, ik weet niet wie dromen heeft uitgevonden maar ze zouden verboden moeten worden echt waar.
In de ochtend bezig geweest aan huisje en dieren verzorgd en Johannes werkte gezellig thuis dus samen aten we lekker een uitsmijter als lunch.
Natasja belde om te melden dat VGZ van de wensen actie weer contact had opgenomen en ze mailde het volgende

Beste Natasja,

We hebben ruim 2 weken geleden telefonisch contact gehad over jou wens op wenseenwens.nl.

Ik wil je met deze mail even op de hoogte brengen van de huidige stand van zaken. Ik kan me voorstellen dat het voor jullie best lang duurt, maar ik denk dat je begrijpt dat dit veel tijd kost.

Het goede nieuws is dat we een leverancier hebben gevonden die enthousiast is over het idee! We gaan nu samen met mensen van onze inkoopafdeling een afspraak maken met deze leverancier.

Wij kunnen natuurlijk veel betekenen voor deze leverancier wat betreft gratis reclame en PR, maar het is natuurlijk afwachten wel voorstel deze leverancier vervolgens doet.

Het is voor ons nog niet mogelijk om iets te roepen over het wanneer en hoe maar zodra we weer meer weten, nemen we direct contact met je op.

 

Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik hiervan denken moet, het zou super zijn en …nou ja lees mijn eerdere post maar over dit onderwerp het is allemaal zo onwerkelijk maar in dit geval wel onwerkelijk mooi.
Verder ben ik maar weer eens begonnen om het forum bij te werken en veel prijsvragen in te halen en heel langzaam kom ik weer een beetje bij waar we actueel zijn nu, nog een klein stukje van het weekend.
Verder nog even bezig geweest op de Nintendo DS en tv gekeken en het eten hadden we dit keer maar besteld had geen zin in koken.
Nu zit de dag erop en ga ik lekker douchen en bedje in morgen nieuwe dag ………..
Ook vandaag bleef het wederom stil rond Coby, de dooi zet nu in hier voor even en ik hoop, duim en bid dat ze daarom toch weer op zoek gaan naar Coby, want de onzekerheid duurt nu al 17 dagen en het blijft door je hoofd spoken en ik begrijp rook wel dat ze even niets kunnen doen, maar het zou fijner voelen als je weet dat er mensen buiten met of zonder honden op zoek zijn naar Coby.
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Petra & Jan een hele fijne verjaardag

  1. San schreef:

    Wat een positief bericht van VGZ, er wordt aan gewerkt. Het is je gegund!

Geef een reactie