Hele fijne schrijfster –> Helen Vreeswijk

Dinsdag 29 December
Vandaag weer gewoon om even 8 uur uit bed en Sjoerd kwam dus huisje lekker schoon en het was zoals altijd erg gezellig, de volgende keer dat hij komt is volgend ja ar, klinkt wel aardig.
Sjoerd heeft de gewonnen flipperkast van mij aan zijn zoon gegeven op mijn verzoek en echt super hij heeft hem gerepareerd en ik kan dus flipperen, hij blijft lekker bij hun staan en ik kan het even vragen en dan brengen ze hem en kunnen wij er met plezier mee spelen.
Nu speelt de kleindochter van Sjoerd er lekker mee en de vind het super dus prima geregeld toch, hier is er even geen plaats voor huisje is echt vol.
Ik heb het gewonnen boek van Helen Vreeswijk, met de titel Ontvoerd ontvangen, echt een super boek en ik heb heel spontaan de 5 andere titels in een keer besteld en ik ga nu op zoek naar nog 4 andere(uit jaren 2001 t/m 2003) die ik erbij wil om haar hele collectie compleet te hebben.
image001
Het zijn eigenlijk boeken voor tieners mar ik ben dan al bijna 40 jaar, maar dit zijn hele mooie boeken en een kern van waarheid erin en ik vind haar een super schrijfster.
Ik zal de komende weken dus heerloijk steeds wegkruipen in haar bokeen, tijd genoeg en ach volgesn het KNMI worden de eerste 10 dagen vanIJanuari 201 extreem koud, dus ik blijf lekker binnen bij de kachel, in mijn bed desnoods en heb dan alle rust en tijd om haar boeken een voor een te verslinden.
Jeannette kwam ook even langs om te horen hoe alles was gegaan met Lianno en we dronken even een kop koffie samen, we hadden niet veel tijd omdat we boven nog druk bezig waren met de kamer van Lianno.
Johannes heeft vandaag de planken opgehangen en een lampje bij zijn bureau gemaakt, de luxaflex opgehangen en ik heb toen samen met Johannes de spullen van Lianno weer opgeruimd en nu is het een hele leuke kamer geworden, waar hij hopelijk met regelmaat van zal genieten.
Morgen zal ik eens wat foto’s ervan maken en dan kunnen jullie meegenieten en zelf oordelen.
In de middag nog wat boodschappen gedaan en tussen alle werkzaamheden door koffie gedronken en gewoon de dagelijkse dingen gedaan zoals de dieren verzorgd.
We hebben Moeke 2 nog even gebeld om te zien of ze al wat opknapt is, maar het gaat helaas nog lang niet zo goed als we hoopte, sterkte Moeke 2.
Lekker goulash soep als avond eten gegeten en in de avond lekker achter de pc en voor de buis en ik heb uiteraard ook tijdje zitten lezen in mijn nieuwe boek, was dus prima dagje vandaag.
Ik had nog wat mensen willen bellen, maar het kwam er vandaag echt niet van, morgen maar eens een nieuwe poging doen.
Nu ga ik lekker douchen en duik ik snel mijn bed in, het is alweer half 12 geweest dus hoogste tijd.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Hele fijne schrijfster –> Helen Vreeswijk

  1. San schreef:

    Fijn dat je zo van boeken kan genieten, ik ben ook gek op boeken lezen. Altijd leuk om een boek te winnen. Lief dat je de flipperkast hebt weg gegeven en een goed idee, zo hebben jullie er allemaal plezier van!

Geef een reactie