Kamer voor Lianno in orde maken

Maandag 28 December
Ook al was Lianno er nu niet ik was mooi m half 7 al wakker en kwam er dus rond half 8 uit, mooie tijd zou ik zo zeggen.
Dieren verzorgds, huisje gedaan en uiteraard even rustig in ons forum bezig geweest met alle prijsvragen.
Toen zijn we naar Palazzo gegaan, onze eigen woonboulevard in Lelystad, we hebben daar een bureau gehaald voor Lianno zijn kamer, meteen wat planken voor aan de muur, een opberg kratten rek en een zitzak.
Nu Lianno hier vaker zal gaan zijn hebben we de logeerkamer omgetoverd naar zijn kamertje, dus de kasten verplaatst en nu is er een leuke kinderkamer ontstaan.
Onze spullen zijn er nu uit en alles wat er staat is van of voor Lianno, gezien de kamer niet zo erg groot is hebben we zijn racebaan in onze opslagkamer neergezet,dan was er meer ruimte voor in zijn eigen kamertje om te spelen.
De racebaan nam heel veel ruimte in en logisch dat is een baan van 2 meter bij 1 meter 10 breed, maar goed voorlopig kan hij liggen waar hij nu ligt, want je zet hem ook niet even 1,2,3 in elkaar.
We hebben heel de middag hier aan besteed en in de avond zijn we nog even wat schroeven gaan halen, daarna zijn we gestopt,Morgen weer verder.
Daarna lekker aan het avond eten al was het wel pas tegen 9 uur in de avond en toen onze tv series Medium zitten kijken.
Nu ga ik zo douchen en mijn bed op zoeken ik ben moe en dat is logisch want het is al bijna 12 uur en dus de hoogste tijd.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie