Een hele mooie 1e kerstdag

Vrijdag 25 December “1e kerstdag”
image001

Vandaag weer gezellig om 8 uur op. Lianno kleedde zichzelf aan terwijl wij het ontbijt maakte, heerlijk kerstol, echte boter en poedersuiker.
Na ons ontbijt mocht Lianno zijn kerst cadeau uitpakken….en dat werd gezellig met zijn allen spelen met Lego.
Ondertussen snoepte de katten van hun speciale kattenmelk.
image002 image003

image004 image005
De regen viel en ook nog wat natte sneeuw eigenlijk vies weer hier vandaag met kerst, maar goed Jeannette was mooi pp tijd en die brachten we na een kop koffie met Lianno naar haar moeder voor hun dagje met kerst.
Wij zijn toen even wat af gaan geven bij mijn vader en door nar mijn moeder om boodschappen te brengen en spullen te halen, daar dronken we bij Moeke 2 even een kop koffie met banketletter.
Moeke 2 ligt plat hoewel liggen kan ze ook niet goed, zitten. Liggen, staan, lopen alles gaat moeilijk ze heeft het zwaar in de rug en das heel erg balen zeker met kerst.
Hopelijk gaat het nu snel weer beter want ze ligt al bijna week zo en wij hopend at ze snel op knapt.
Daarna naar huis gegaan en lekker op de pc gezeten, wat tv gekeken, Johannes heeft een lekkere douche genomen en we hebben met zijn tweetjes heerlijk aan de kaasfondue gezeten.
na het eten zijn we Lianno en Jeannette weer gaan ophalen en Lianno was helemaal blij met zijn super mooie kerstcadeau, hij heeft een echte nieuwe BMX fiets gekregen.
Ze hebben samen een leuke dag gehad Jeannette heeft Lianno klaar gemaakt voor bed, ik las hem voor en toen was het licht uit en Lianno sliep al meteen, was helemaal op van zijn leuke kerstdag met moeder.
Wij hebben nog even zitten napraten en toen ging ook Jeannette moe naar huis en ik bleef nog even plakken met Johannes en ga nu snel douchen en bed in, morgen weer vroeg dag.
Hier nog een mooie foto van Lianno en zijn mooie fiets, en op de achter grond Oma hondje en haar lieve Collie.
image006

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie