Leuk bezoek voor Lianno

Donderdag 24 December
Vanmorgen stond ik al om 8 uur op, dat is de tijd dat Lianno ook van zijn kamer mag komen en die was al even wakker en lief aan het spelen.
Gezellig samen aan het ontbijt gezeten en daarna zijn we boodschappen gaan doen, terwijl Lianno met Johannes even schoenen, sokken ging kopen deed ik de boodschappen bij de supermarkt.
Daarna zijn we samen kerstcadeautjes gaan kopen voor het pleegezin waar Lianno ook een tijdje woonde en die kwamen in de middag op bezoek en hij wilde graag wat kopen van zijn eigen zakgeld, uiteraard hebben wij de cadeautjes maar betaald anders is zijn spaarpotje meteen leeg.
Lianno wist precies wat hij wilde de moeders een heerlijke dove set, en voor de kids een Barbie, een paard om de manen bij te verzorgen en een cookie monster knuffel.
Daarna zijn we naar huis gegaan, Johannes nam Lianno mee en gingen naar mijn vader, zijn auto was kapot en hij moest even een injectie halen dus reden wij even en Lianno vond het heerlijk hun ook even te zien en hun vonden het ook erg leuk en hij kreeg een leuke etui met stoften, krijtjes en dat soort spullen, Lianno is er erg blij mee.
Ondertussen ruimde ik de boodschappen op, pakte de cadeautjes in n plaatste ze onder de boom, Johannes kwam weer terug en hing samen met Lianno eten voor de vogels buiten en zo kon ik nog even snel huisje opruimen, daarna lekker rustig aan de lunch gezeten.
Na de lunch even niets rust, ik deed mijn mail en Lianno las wat tijdschriften op de bank en Johannes was ook op de pc bezig.
Toen hebben Johannes en Lianno een lamp opgehangen in zijn slaapkamertje, een speciale kinderkapstok in de gang gemaakt en daar was het bezoek.
Coby, Jiska, Demi en Ananja, Yvon was werken maar het was super gezellig en iedereen genoot, Lianno gaf hun de kerstcadeautjes en kreeg van iedereen ook zelf een cadeautje en het werd dus echt een verwenfeestje.
Lianno kreeg een vriendenboekje in piratenstijl, doosje lego, een leuk stripboek en een dvd van Action Man.
De middag was daarna zo om en het bezoek ging weer en w sprake af elkaar snel weer eens te zien.
Lianno is toen even rustig met de Wii bezig geweest tot het eten en na het eten heeft hij op de computer gespeeld tot hij ging douchen en zijn bed in ging.
Toen hij op bed lag heb ik even wat op de pc gerommeld, prijsvragen van de dag ingevuld, mail beantwoord en even gebeld met Twil, die had gebeld maar toen hadden we het even te druk dus in de avond even zitten kletsen en dat was erg gezellig.
Nu is het kwart voor 10 de hoogste tijd voor mij om te gaan douchen en mijn bed op te zoeken, morgen is het kersten vroeg op!
Tot slot nog een paar foto’s van vandaag
image001 image002

image003 image004

nog 1 dag voor kerst

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie