Weekend!

Vrijdag 21 november
Zo was lekker vroeg op en ik voel me redelijk fris, het hele probleem dat ik dus de laatste weken had kwam omdat ik zonder de beademing sliep, ik vind dat prettiger slapen, maar uiteindelijk levert dat dus blijkbaar wel grote problemen op en dus vanaf nu niet meer zonder.
Sjoerd kwam en maakte het huisje lekker schoon en we kletsten gezellig tijdens werk en uiteraard met af en toe koffie erbij.
Ik heb wat op het forum gerommeld en verder weer met Monique gebeld was lekker bij te kletsen, het gaat niet echt lekker met haar en ik wens haar veel sterkte.
Verder ontdekte ik opeens een berichtje van Paul en Ingrid in mijn gasten boek, dit waren mensen met wie ik heel goed contact had jarenlang toen ze hier in de straat woonde ook zelfs na hun emigratie naar Canada (bijna 12 jaar terug) hielden we contact en toen opeens hield het op, ik had teveel andere dingen en mijn leven stond wat op zijn kop en opeens uit het niets was ze daar echt super leuk meteen gemailt en dat zal ik met regelmaat blijven doen.
Het is fijn dat ze zo gelukkig zijn daar echt een goed besluit geweest dus blijkbaar.
Verder wat tv gekeken, psp gespeeld en gelezen in mijn boek.
Naar de winkel geweest met Johannes en toen gegeten en lekker samen tv gekeken.
Nu ga ik douchen en morgen vroeg op want morgen gaan we dagje naar Marco!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie