Infuus en slapen

Donderdag 20 november
Vandaag vroeg op en even na 8 uur liep Jop binnen voor het infuus.
Gelukkig ging het prikken in een keer goed en liep het infuus heel snel in en zonder problemen.
Er was echter niets aangepast want de apotheek had de informatie over gewichtvserleis te laat.
Verder moet ik voor een kleinere zak onder de 100 kilo wegen das ook gewijzigd , maar geen probleem ik ga ervan uit dat ik 10 december onder de 100 kilo ben en vraag een nieuwe weeg moment dan ipv te wachten tot eind februari.
Even na 1400 uur was het infuus klaar en vertrok Jop weer en ben ik even mijn mail gaan oden en ik was zo moe dat ik daarna op bed ben gaan liggen en ik heb geslapen tot 1800 uur.
Helaas dat was dus een complete dag infuus en slapen.
We hebben slecht gegeten maar lekker een kipfilet schotel met patat, moet een keer kunnen denk ik.
Na het eten wat tv gekeken en net lekker een douche genomen en het is me weer laat genoeg en ik ga mijn bed maar opzoeken.
Met Pablo & Smockey gaat alles prima, ze eten goed en willen zelfs al weer spelen dus gelukkig maar.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Infuus en slapen

  1. San schreef:

    Fijn dat het infuus in 1x goed ging. Balen dat je zo moe bent. Gelukkig gaat het goed met Pablo & Smockey! Lekker dat je patat hebt gegeten, zoals je al zegt dat moet een keer kunnen. Fijn weekend!

Geef een reactie