Marco bedankt voor een super leuke dag!

Zaterdag 22 november
De wekker ging om kwart voor 9 en om 9 uur stonden we op, snel kijken of de KNMI gelijk had en nee geen sneeuw, maar het weekend is pas begonnen dus kan nog van alles gebeuren.
Na ontbijt en koffie zijn we eerst gaan pinnen, bij de 2e automaat lukte dit pas en daar begon het mindere weer al hagel en natte sneeuw en rustig aan door naar Hilversum op naar Marco!
We waren wel wat later dan gepland een stuk van de A6 was echt spiegelglad en vol sneeuw en hagelstenen dus stapvoets eroverheen, de rest was prima begaanbaar.
Lekker eerst aan de koffie en toen met z’n drieën in onze auto naar de Makro in Amsterdam, we gaan shoppen.
Het was wel erg druk en groot maar erg leuk om te doen, halverwege zijn we het restaurantje in gegaan om wat te eten.
Marco trakteerde ons, ik nam een heerlijk schotel Russisch ei (vol kcal ha ha) Johannes een broodje gezond ofzo en hijzelf broodje Ossenworst met koffie erbij en we hebben heerlijk gesmuld.
Daarna de rest van de Makro doorgegaan, ik had het graag lopend met rollater willen doen maar was erg blij dat ik toch de rolstoel had genomen.
We hebben heerlijke dingen meegenomen paprika in kistje, sinaasappelen, 2 kistjes mandarijnen en nog wat dingen die je toch gewoon gebruikt.
Kortom het was zeer geslaagd en toen eind van de middag waren we klaar en zijn we terug gegaan naar Hilversum.
Lekker aan de koffie bij Marco en daarna op zijn uitnodiging ook blijven eten, hij maakt een heerlijke maaltijd spinazie met ui, kip en Milde Curry opgediend met rijst en het was echt heerlijk, als toetje kregen we Ben & Jerry’s ijs jummie…….en euh ik heb me ingehouden hoor ik heb 1 bolletje genomen en niet een hele bak vol.
Na het eten nog lekker zitten kletsen en koffie drinken en toen rond half 11 zijn we naar huis gegaan en tja de KNMI had echt gelijk bij vertrek in Hilversum viel er een spetter maar al heel snel werd dit veel en grote vlokken sneeuw.
Johannes reed 35-40 en later op de A6 70-80 dat geeft genoeg aan, we zagen twee op elkaar geknalde auto’s op vluchtstrook er lag ook verderop een auto in de middenberm kortom niet iedereen kwam veilig thuis blijkbaar, wij gelukkig wel.
Om Marco een die te geven hoeveel sneeuw er viel heb ik een foto gemaakt met mijn mobiel, is neit echt super want als je langzaam rijd beweegt ook alles, de sneeuw beweegt en de lampen van andere auto’s op een donkere snelweg zorgen voor raar resultaat maar kijk maar eens wat een sneeuw……

Thuis even Marco laten weten dat we er veilig zijn gekomen en hem bedankt voor de leuke dag en de heerlijke maaltijden en we zien je gauw weer Marco.
Nog even bij zitten komen, koffie en nu ga ik zo douchen en morgen lekker uitslapen.
Het was een vermoeiende dag maar het was echt heel gezellig en ik heb ook een leuk boek geleend van Marco wat ik met plezier zal lezen komende dagen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Marco bedankt voor een super leuke dag!

  1. San schreef:

    Fijn dat jullie een leuke dag hadden met Marco. Lekker gekletst, geshopt en gegeten….kortom genoten!

Geef een reactie