Vuur Skink baby overleden

Vrijdag 14 november
Zo vandaag werd ik te laat wakker en Sjoerd was al druk bezig, was erg gezellig en huisje weer schoon.
Ik heb voor Sjoerd een boek gewonnen Kracht van Marc de Hond en die mag ik eerst lezen en daar ga ik dit weekend in beginnen, lijkt me super mooi boek.
De dag begon slecht toen ik de dieren ging verzorgen ontdekte we dat de baby vuur skink was overleden en we hebben geen idee hoe en waarom, jammer hoor was een lief beestje.
We zijn verdrietig en snappen het niet hij dronk goed at goed en het leek allemaal prima maar toch……….helaas na 3 maanden en 3 weken is de kleine dus overleden.
Ik heb Monique gebeld en even gezellig bij gekletst en dat was erg leuk.
Tegen de lunch werd ik niet lekker en ik heb vervolgens heel de middag liggen slapen, voel me gammel en beroerd.
Ik had eigenlijk in de avond naar mijn moeder zullen gaan op de koffie en even helpen met haar pc en internet site, maar ik was zo beroerd dat ik haar heb afgebeld.
Mijn moeders waren gezellig naar de Margriet Winterfair Beurs en dus waren ze zelf ook erg moe en liet me weten dat ze ook lekke rop de bank gingen genieten van Domino Day, dat was ik al vergeten dat het weer zover was en ik heb dat dus ook op de tv aangezet en gekeken.
Gefeliciteerd want ze hebben het record wederom gebroken en nog wat kleinere wereld records, echt leuk om die mensen uit hun dak te zien gaan.
Daarna ben ik gaan douchen en nu ga ik mijn bed opzoeken en hopen dat ik me morgen beter voel.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Vuur Skink baby overleden

  1. San schreef:

    Hoi Moon, wat erg dat de baby vuurskink is overleden! Dat je zo beroerd bent is ook balen, hopelijk gaat het vandaag weer wat beter. Leuk dat je het boek Kracht gaat lezen, ik ga er ook aan beginnen. Ik heb De Vliegeraar vandaag uit gelezen en ben daar erg onder de indruk van. Wat een prachtig boek! Beterschap en een fijn weekend!

Geef een reactie