Sinterklaas is weer in het land!

Zaterdag 15 November
Vandaag laat op gestaan bijna heel de morgen op bed gelegen, maar moet kunnen is weekend tenslotte.
Ik kon niet op gang komen na ontbijt en koffie heb ik lekker naar de intocht van Sinterklaas zitten kijken, tja vind ik toch wel leuk al die kids.
Daarna even snel naar de reptielen winkel om krekels te halen voor de beesten en toen we terug kwamen zijn we begonnen de bakken van de reptielen goed schoon te maken, dat doen we eens in de zoveel tijd.
Johannes deed het meeste werk, ik kan een aantal helemaal niet bij en ik deed dan waar ik wel bij kon, dus netjes samen gewerkt en tegen avond eten was de taak volbracht.
Alle beesten hebben een mooi glimmende bak en is schoon en anders ingericht weer.
Toen wat te eten besteld had echt geen vut om te koken, voel me gammel en raar.
In de avond de tv op Nederland 1 gezet lekker Paul de Leeuw die ik niet leuk vond en helemaal niet het stuk over dat astro-tv gebeuren verschrikkelijk….toen kwam Dit was het nieuws waar ik me nog erger aan ergerde…..gevolgd door Rayman is laat en dat stuk met President Venitiaan vond ik erg leuk en dat was ook het enige jammer normaal kan ik wel lachen en genieten van de zaterdagavond op 1.
Opeens toen we lekker voor de buis zaten hoorde ik de deur open gaan en wat blijkt Smockey heeft ontdekt dat hij de deur tussen huiskamer en gang zelf kan openen……hij springt naar het handvat en hangt eraan en dan gaat hij open…….slim beestje toch?
Pablo zien we toch wel opknappen van de pillen en hopelijk is hij na de castratie snel echt weer de oude en blijft het nu goed gaan met het speciale voer.
Het zijn echt knuffelbeestjes ze komen steeds meer bij je liggen op de stoel of bank, heerlijk.
Nu ga ik douchen en mijn bed in, dag was lang genoeg en morgen weer een dag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Sinterklaas is weer in het land!

  1. San schreef:

    Fijn dat Pablo wat opknapt. Smockey is slim, lijkt me leuk om te zien hoe hij dat doet!

Geef een reactie