Pablo heeft geen blaasgruis meer, wel een blaasontsteking

Donderdag 13 november
Vannacht kon ik al snel naar mijn eigen bedje, want Pablo besloot al na 1,5 uur maar op de kale bak te gaan en das wel zo fijn.
Vroeg opgestaan want we moesten om 9 uur bij de huisarts zijn voor een gesprek en dat liep echt anders dan verwacht, het begint van voren af met een nieuw bloedonderzoek.
Toen thuis wat gerommeld en op internet gezeten en we kregen onverwachts koffie bezoek, Jeanette (moeder van Lianno Angelo) stond spontaan voor de deur en we hebben gezellig bij gepraat en koffie gedronken, was gezellig.
Toen kwam de monteur voor de beademings aparatuur maar die heb ik weggestuurd na overleg, want normaal wordt het 2 keer per jaar gedaan en dus elk half jaar en dit is net gedaan nog geen 2 maand terug en das zonde van die man zijn tijd, mijn tijd en het geld dat mijn zorgverzekeraar ervoor moet betalen.
Jeanette ging naar huis en wij naar de dierenarts om het urine onderzoek te laten doen.
Goed nieuws Pablo heeft geen blaasgruis meer op het moment en dat houdt in dat dit eten zijn werk doet, wel heeft Pablo een blaasontsteking en die zat er waarschijnlijk al maar is nu duidelijker en behandelbaar dus hij krijgt nu antibiotica.
Die pilletjes ziet hij als snoepje ha das makkelijk je legt er eentje neer en Pablo snoept hem vrolijk en blij op.
Volgende week gaan beide heren onder het mes voor hun castratie en dan zal bij Pablo meteen een groot bloedonderzoek gedaan worden hij si dan toch onder narcose dus scheelt hoop stress en Pablo heeft al een tijd een soort hars van de conifeer in zijn staart end at zal ze nu weg scheren, kortom het was dus wel goed nieuws gelukkig.
Eenmaal thuis wat aangerommeld en mensen gebeld die ik nog wilde spreken Monique nam helaas niet op en probeer ik morgenmiddag nog eens, maar San wel en ik was blij haar te spreken.
Ook Natasja heb ik weer even gesproken en mijn broertje kortom beluurtje zat er zo weer op morgen weer wat anderen mensen.
Tot mijn verbazing geen enkel bericht van Rotterdam dat de arts er neit was ben dus benieuwd wanneer wel want door mijn grote afval race, moet het medicijn worden aangepast dat is een verhouding van eenheid per kilo lichaamgewicht dus ik mag 11 eenheiden minder en dat kan er toe leiden dat de zak weer kleiner wordt en andere standen , maar goed dik weet nu dus nog niets en infuus is volgende week dus ik zal maandag anders zelf maar eens gaan bellen, maar blijft vreemd.
Na alles even naar het centrum gegaan om een pakje te posten en ons bezwaar op te sturen (aangetekend) tegen het EPD (Elektronisch Patiënten Dossier, wil zekerheid hebben dat ze dat echt niet aan maken en mijn bezwaar ook ontvangen dus uit voorzorg maar aangetekend.
Verder hebben wij het persoonlijk onze huisarts ingelicht over ons bezwaar van het EPD en ik zal al mijn specialisten schriftelijk inlichten en vragen mij in te lichten als zij constateren dat men het toch heeft aangemaakt, kortom ik zal persoonlijk er op toezien dat dit over mij neit wordt gemaakt.
Via de AH naar huis eten en wat tv gekeken en nu is het tijd om te douchen en te gaan slapen.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn gewichtverlies van 12,5 kilo, ik doe het uiteraard voor mezelf, maar het is erg leuk om te zien dat zoveel mensen meeleven en je feliciteren maar zo’n resultaat, bedankt allemaal!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Pablo heeft geen blaasgruis meer, wel een blaasontsteking

  1. San schreef:

    Fijn weekend!

Geef een reactie