Raar dagje

Woensdag 12 november
Na een slechte nacht besloot ik om 11 uur maar eens uit mijn bed te komen, ik ben niet lekker diarree en rillingen en dan te bedenken dat je de griep prik haalt om geen echte griep te krijgen, maar goed het wordt langzaam minder dus we klagen maar niet teveel.
Vandaag lekker rustig aan gedaan en wat gerommeld ik kwam niet echt op gang dus ook weinig te melden.
Na het avond eten even langs de buren en gezellig zitten kletsen terwijl ik de video nu in orde maakte.
Toen thuis naar boven al mijn broeken op bed en op maat gesorteerd, ik heb ze van maat 50 tot 54-56 en gezien maat 54 toch nu erg wijd zit heb ik dus alles uitgezocht en de te grote broeken opgeruimd en de nog te kleine ook.
Ben wel blij want toen ik in 2004 Johannes leerde kennen had ik maat 54-56 en nu heb ik 52!
Daarna maar even online 2 nieuwe broeken besteld gewone spijkerbroeken, nu heb ik alleen twee hel nette broeken die lekker goed zitten en euh maat 52 heeft ook al ruimte dus zal niet lang gaan duren voor ik maat 50 pas op naar de 46!
Verder wat soap gekeken had nog wat afleveringen van eerder deze week en met de psp gespeeld en nu gaan we douchen en bed in, wordt een nacht dat Pablo en ik apart slapen omdat we zijn urine weer nodig hebben voor onderzoek en ik ben heel erg benieuwd naar de uitslag.
Maar goed morgen hier meer over……………Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Raar dagje

  1. San schreef:

    Succes vandaag!

Geef een reactie