HOERA officieel geregisteert ruim 10 kilo eraf!!!!

Dinsdag 11 november

We stonden om 8 uur op. Redelijk goed geslapen in het hotel, Johannes had om 9 uur eerst een teleufonische afspraak met iemand van zijn werk die hem begeleid, soort bedrijfstarts zeg maar.
Daarna wat ontbijt koffie en een peukje en rond half 11 kwam mijn taxi en vertrok ik naar het ziekenhuis en Johannes ging met de auto naar zijn werk.
Ik was mooi snel in het ziekenhuis en ging in het restaurantje zitten en heb op MSN gezeten met mijn maatje Jan, die volgende week moet testen.
De lunch deed ik samen met Irma, gezellig zij zorgde voor ons toen we het infuus in het ziekenhuis kregen, was erg leuk om haar even te zien en bij te kletsen.
Ik zou om 1300 uur beginnen met testen maar er was niemand en dus begonnen we een half uur later want alles moest nog opgestart worden.
Lopen ging goed ik liep 300 meter en had geen last ervan, dus dat was een goed begin en dan komt het moment waar ik naar uitkeek wegen!
Ze wegen je daar altijd met kleren aan dus is iets meer maar ik stond geregistreerd met 114.8 (ik dacht 112 maar oops nog meer dus)en nu staat er 104.0 ha ha 10.8 kilo minder in drie maanden!!!!!!!!
Thuis weeg ik zonder kleren 102.4 dus dan zou ik nog meer kwijt zijn, hoe dan ook ik was helemaal blij.
Na de longfunctie testen de spiermetingen gedaan en toen was het al laat en de taxi zou om 3 uur komen, maar goed de arts was er ook niet en kortom de rest van de onderzoeken heb ik dus gelaten voor wat het was, tja ik ben dus gewoon weggegaan de taxi was er.
Ik zal wel gebeld worden, maar dat zien we dan wel weer, is ook raar allemaal geregeld maar goed ik vind het best niets kan mijn humeur vernietigen nu ik zoveel afgevallen ben.
Ik ging terug naar het hotel en heb lekker met koffie in het restaurantje zitten Internetten tot Johannes er was rond half 6, samen lekker gegeten en tegen 1900 uur zijn we gaan rijden naar Lelystad.
Ondanks dat het na de spits was waren we rond half 9 thuis en hadden we nog wat oponthoud, maar goed we zijn er weer.
Katten blij, wij blij en we hebben nog wat koffie gedronken, een douche genomen en ik lag al vroeg op bed.
Vel me grieperig komt van de griepprik zere arm, rood, jeuk, pijn en dan nog andere griepklachten, diaree, maagpijn, klam zijn, rillingen enzovoort erg fijn maar is met paar dagen wel weer over hoort bij die griepprik is elk jaar zo.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op HOERA officieel geregisteert ruim 10 kilo eraf!!!!

 1. Anja schreef:

  HOI Moon

  Las dat jij ook al zo’n last van je arm heb.
  Dit jaar is het wel heel erg.Normaal heb ik er ook altijd al last van Dik rode schijf en pijn en nadien een flinke blauwe plek die weken er zit.Mijn vader heeft normaal nooit geen last en zelfs die had het nu ook.Echt goed van je dat je al zoveel afgevallen bent.

  Gr Anja

 2. Natasja schreef:

  Moon van harte gefeliciteerd meis met het behalen van officieel 10 kilo eraf 😀 😀

  Vind het echt super van je dat het gelukt is, petje af voor je.

  dikke knuf van ons

  liefs
  Natasja

 3. San schreef:

  Goed dat je zoveel bent afgevallen en dat de looptest goed ging. Jammer dat de dag niet verliep zoals gepland. Beterschap.

Geef een reactie