Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mei/103

Hele mooie prijs gewonnen bij Libelle

Vrijdag 7 Mei
Uiteraard vroeg op en Johannes gebeld onderweg, ik moest nu nog vroeger op want de monteur van de woningbouw kwam de deur repareren.
Na een gezellig ontbijt met Lianno ging hij de dvd kijken die San hem stuurde, daarna met lego spelen boven en toen was het alweer lunchtijd.
In die tijd heb ik lekker hard gewerkt aan ons prijsvragen forum en heerlijk veel ingevuld en ik kreeg dan ook vandaag met de post een mooi Jamie Oliver kookboek en een
hele mooie waardebon via de mail van het tijdschrift Libelle
image001
Superprijs en ik ben er erg blij, ben dan ook benieuwd wanneer dit gaat gebeuren en het is in een plaatsje De Wijk in Drenthe, dus maken we meteen dagje uit van denk ik.
In de middag speelde Lianno op de We Wii en met de flipperkast, het was nat buiten en hij kon dus niet buitenspelen, maar hij vermaakte zich prima en de dag was zo om.
Ik maakte het avondeten en samen aten gezellig en Johannes kwam laat moest overwerken, Lianno ging na het eten alvast douchen en kon toen nog even gezellig met Johannes kletsen en vertellen over de dag.
Daarna was het bedtijd en wij hebben nog even beneden gezeten, ik heb een probleem want mijn masker van de nacht beademing heeft mijn neus geklemd toen ik van de week verkeerd lag, dit houdt in dat ik een wondje heb op mijn neusbeen en dat blijft maar open gaan overdag door mijn bril en in de nacht door het masker.
Inmiddels is het ook erg gevoelig en ik heb al pleisters erop gedaan, gaasjes maar tot nu toe helpt niet erg veel, gaat wel weer over maar is wel lastig, want ik kan niet overdag zonder bril en in de nacht niet zonder beademing.
Goed als iemand een idee heeft reageer dan maar ik ben erg benieuwd, nu heb ik spuitpleister dat maakt een laagje over het wondje, grote vraag is nu hoe krijg ik dat er goed op maar dat moet lukken en hopelijk genpest het dan sneller.
Zo inmiddels is het bijna 11 uur en ik ga snel douchen en bed in, morgen weer vroeg dag en veel dingen op programma.

Reacties (3) Trackbacks (1)
  1. Gefeliciteerd met je mooie prijs!

  2. Hee Moon,

    Oh sommige mensen hebben ook altijd geluk he hahahaha

    Nou veel plezier ermee hoor, het is je gegunt.

  3. Gefeliciteerd met je mooie prijs!
    Over het wondje: Ik heb ooit eens een kloofje in mijn lip gehad, dat elke dag weer open sprong. Uiteindelijk van de huisarts steroiden zalfje gehad en het was de volgende dag over.


Geef een reactie