Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jun/101

Lianno en ik samen weggeweest met de Canta!

Vrijdag 11 Juni
Er hangt een hele mooie vlag aan ons balkon!
(eigenlijk is een draagvlag aan elke arm een kant en je bent net superman)
image001 image002
Vanmorgen vroeg opgestaan en Sjoerd kwam al snel om het huisje weer te doen, heerlijk dat hij er weer is.
Wij vertrokken al vroeg naar Zeewolde om Lianno op te halen van schoolkamp, hij was met zijn klas dinsdag vanuit school vertrokken en wij haalden hem daar op, omdat dit lekker dichtbij was.
Lianno was erg enthousiast ze hebben erg leuke dingen gedaan bezoek gebracht aan Dolfinarium Ouwehands Dierenpark, Juliana Toren, in de avond naar strand, de bossen in en ook nog naar mooi zwembad geweest kortom drukke dagen en hij was ook zichtbaar erg moe.
Lianno had wallen onder zijn ogen maar een lach van oor naar oor, precies zoals je een kind die,t aan te treffen na een geslaagd schoolkamp.
Rond half 11 waren we in Lelystad terug, Johannes ging aan het werk en ik begon Lianno zijn was te doen en Lianno zelf las de kinderkrant en speelde met de Nintendo DS.
Uiteraard was er aandacht voor zijn cavia’s en konijnen en de katten, hij wilde ze zelf voeren en knuffelen ene dat mag en ik had er al op gerekend.
Ik had wat nieuwe zomerkleren gekocht voor Lianno waaronder een oranje voetbal shirt en een korte broek van Cars en die wilde hij meteen aan en dat mocht, de rest is opgevouwen in de kast gelegd.
Daarna zijn Lianno en ik gaan rijden in de Canta even naar de visboer waar ik nogmaals heerlijke Hollandse nieuwe haring haalde en gebakken kibbeling, want kibbeling vind Lianno heerlijk!
Lianno vond het wel spannend en was heel trots dat hij na Oom Johannes als eerste met mij mee mocht rijden en hij vind dat het snel genoeg gaat, de motor leuk klinkt en de stoelen zitten heerlijk.
Toen naar huis en heerlijk de vis als lunch opgegeten met zijn drietjes.
Lianno vermaakte zich prima met de Nintendo DS, boven met zijn muziek en gewoon gezellig kletsend met mij.
De pech begon mijn nieuwe mobiel is de kluts kwijt dus wordt weer helemaal opnieuw alles erop zetten, vermoeiend maar goed hoort erbij erger was dat onze printer het begaf en tja als Johannes thuis werkt wordt die altijd veel gebruikt en dus geïnformeerd hoe het met garantie zit en jawel opsturen en dan binnen 8 tot 12 weken horen we meer of krijgen we hem gerepareerd terug.
Nou we sturen hem wel terug maar zijn ook direct gaan shoppen en hebben een andere opgehaald dezelfde maar dan zonder fax, voorlopig kunnen we weer printen en ik kreeg ook nog een leuke WK bank cadeau, een opblaasbank knaloranje (met witte reclame erop) voor 2 personen met in elke armleuning plaats voor blikje drinken, dat wordt dus blazen morgen of zo….
image003
Ook kochten we meteen wat spellen voor de Nintendo DS Pokemon en G-Force en voor de Wii New Super Mario en Lianno koos de DS spellen uit en ik koos voor Mario op de Wii, wat Lianno ook erg leuk vind.
Thuis gekomen probeerde hij meteen de spellen uit terwijl ik even een pizza regelde en toen zijn we heerlijk gaan eten
Na het eten gingen we naar boven ik voor de was en Lianno om te douchen, maar hij was moe en is verkouden en hoest behoorlijk en dus wilde hij liever tanden poetsen en bed in en morgenochtend douchen en dat vond ik prima.
Hij had moeite in slaap te komen, omdat hij steeds moest hoesten maar viel na een dik half uur toch gelukkig in slaap en hopelijk slaapt hij de nacht door, want hij was echt heel erg moe van het kamp.
Ik kreeg ook een leuk telefoontje, want begin mei won (zie hier) ik een kledingadvies inclusief lunch en een cheque twv 150 euro, vandaag belde ze op en ja ze hebben een winkel waar ik met de rolstoel won kan, ja ze hebben ook mijn maat en dus helemaal blij en we gaan er op zaterdag 19 juni naar toe, spannend hoor.
Mijn vader belde nog even en die had weer goede berichten gehad van zijn arts, gefeliciteerd en morgen komt hij even langs om een oranje vuvuzela toeter te brengen voor Lianno.
Johannes zorgde dat de andere printer werd aangesloten en ik rommelde wat op de pc en hier weblog, Facebook, Twitter en las de nieuwssites en ga nu douchen, e laatste was nog even snel ophangen en dan heerlijk slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat Lianno zo heeft genoten op kamp! En wat leuk dat jullie samen op pad zijn geweest in de Canta. Jammer van je telefoon en de printer. Gelukkig dat je de prijs alsnog krijgt, leuk om wat moois uit te gaan zoeken. Fijn weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.