Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5mrt/106

Ik krijg een gloednieuwe Canta cadeau!!!!!

Vrijdag 5 Maart
Vandaag stond ik op en na een slechte nacht bedacht ik al meteen om 8 uur dat deze dag wel goed zou worden, maar dat die zo ging eindigen had ik niet durven dromen.
Sjoerd was er maakte lekker ons huisje schoon, samen koffie gedronken, gepraat en zoals altijd gewoon gezellig 2 uurtjes en schoon huis.
Johannes werkte thuis en omdat hij aan de telefoon zat kon Sjoerd niet zuigen dat heb ik later dus zelf even gedaan.
Ik verzorgde de dieren, rommelde op internet en was in afwachting van de Nintendo DS XL die, ik had besteld en die kwam pas laat en toen moest ik al weg om Lianno op te halen, maar goed hij is er en ik ben er erg blij mee, hij is erg mooi en groot, veel opties.
Ik had dus geen tijd om er echt mee aan de gang te gaan, maar dat komt vanzelf goed, hij moet toch eerst even opladen.
Op weg naar Zeist Lianno was eerst met hun taxi chauffeur naar de McDonald’s geweest, want hun chauffeur was jarig en dus haalden we hem een uurtje later op, hij was zenuwachtig want er zijn nieuwe kleurmuisjes en zijn Wii spel Diego was binnen.
Thuis gekomen ging Lianno meteen naar de Kleurmuisjes kijken en terwijl ik met het eten begon speelde hij op de Wii het nieuwe Diego spel en hij is er erg blij mee.
De telefoon knipperde Natasja had vele malen gebeld en dan is er wat aan de hand dus ik belde maar even meteen terug en kreeg hun 2 jarige zoontje Melvin aan de telefoon
en die zei: “ Moontje feliciteert met auto van Melvin”, ik lachte en snapte er weinig van, maar Natasja legde me even uit dat ik een auto krijg.
Een tijd geleden stuurde Natasja op de VGZ site een wens in voor mij, de wens hield in dat ik een brommobiel (45 km autootje) wilde zodat ik in slecht en koud weer lekker weg kon en Lianno mee kon rijden, zie mijn vorige post over deze precieze wens.
Vandaag kwam er dus een mail dat VGZ de wens gaat vervullen en ik ben helemaal perplex, blij, overdonderd en straks de trotste bezitter van een gloednieuwe Canta.
De mail van VGZ

Beste Natasja,
Ik heb het genoegen om je via deze mail te laten weten dat we jouw wens voor Monique in vervulling kunnen laten gaan!
Het heeft even wat tijd gekost, maar uiteindelijk heel goed nieuws dus.
We hebben nu alles in gang gezet en één van de eerste dingen die we nu moeten doen is een afspraak regelen tussen Monique en de leverancier , zodat hij kan bepalen of er eventueel aanpassingen nodig zijn aan de gloednieuwe Canta.
Je begrijpt dat er veel komt kijken bij de aanschaf en vooral het bezit van een dergelijk voertuig. Er zijn daarom een aantal belangrijke punten en voorwaarden die wij willen bespreken.
Een heel fijn weekend (dat komt vast wel goed)!
Vriendelijke groet, Bart

En zo ziet een Canta eruit! Voor meer info klik op de foto!
image001
Natuurlijk wist ik dat VGZ ermee bezig was, maar dit zijn dure apparaten en ik nam een houding aan van leuk dat ze het proberen, maar we zien wel.
Nou inderdaad we zien het nu dus en ik ben helemaal perplex, gelukkig, blij en zo dankbaar.
Ik wil dan ook Natasja heel erg bedanken voor het insturen van deze droomwens van mij en daarnaast wil ik iedereen bedanken die op de wens stemde omdat ze hem mij zo gunnen, dankzij jullie stemmen wordt deze wens werkelijkheid.
Ik ken een heleboel stemmers natuurlijk persoonlijk uit familie en vriendenkring maar er zijn ook heel veel Freaks bij (leden uit ons prijsvragen forum) deze mensen ken ik alleen van internet en toch hebben zij deze droomwens in vervulling laten gaan en daarom uit de grond van mijn hart: “HARTELIJK BEDANKT ALLEMAAL, ONWIJS GAAF!”
Ik ben uiteraard VGZ dankbaar voor de mogelijkheid om wensen in te sturen en het bedrijf die de auto schenkt helemaal en kom hier later als ik alle details ken zeker op terug.
Ik heb Natasja kort gesproken want wij moesten eerst eten, Lianno naar bed en daarna heb ik mijn moeder gebeld en Moeke 2 en vervolgens nogmaals Natasja en ik ben echt heel dankbaar en dit is een prijs die ik heel mijn leven nooit meer zal vergeten.
Na de telefoontjes nog even zitten nagenieten, dit log geschreven, de mensen bedankt en nu snel douchen en dan heerlijk dromen over mijn eigen Canta die komen gaat.

Reacties (6) Trackbacks (0)
 1. 😀 😀 😀

  Héél héél veel rij-plezier straks met je nieuwe Canta

  En ik heb het met héél veel plezier en liefde deze wens voor je ingevuld, en ben zelf ook heel blij dat deze in vervulling mag gaan.
  Nu ben je straks een stuk mobieler, kan je lekker warm overal heen ‘Crossen’, alleen, samen met Jo of samen met Lianno.

  En ook ik wil alle stemmers bedanken, mede danzij jullie viel de wens op en wilden ze hem graag in vervulling laten gaan 😀

  dikke knuf en droom lekker alvast van je Cantaatje

 2. De Canta is geen brommobiel, maar een prachtige overdekte invaliedenwagen maximum snelheid 25KM.
  Zorg wel dat U een medische verklaring krijgt, want hij of zij die niet echt invaliede is mag er binnenkort niet meer mee rijden. Omdat er teveel scholieren gebruik van maken. Bij deze toch mijn gelujkwensen dat U hem gekregen heeft!

 3. Geweldig nieuws! Gefeliciteerd lieve Moon, het is je zo gegund. Je bent altijd zo goed voor anderen. Heel veel plezier en veilige kilometers. Ik ben helemaal blij dat het gelukt is!

 4. Jee, het is dan toch gelukt!!!!!
  Gefeliciteerd met deze superprijs en zo’n supervriendin als Natas 😀

 5. WAuw dat is super!!
  Veel veilige zelfstandige kilometers!!
  Heerlijk dat deze wens in vervulling is gegaan!! 😛 😛 😛

 6. Ik vind dit echt super en je hebt het zo verdiend, je zet je zo in voor anderen, dus ik ben erg blij dat deze wens wordt vervuld en ik wens je alvast heel veel rijplezier en ik hoop ter zijner tijd hier een foto te zien van jou in je nieuwe bolide


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.