Kleurmuis “koetje” was ontsnapt!

Zaterdag 6 Maart
Vannacht was Lianno niet lekker, moest overgeven en vanmorgen weer dus rustig een heel licht ontbijt en langzaam voelde hij zich wat beter.
Gelukkig was de sneeuw voorspelling niet goed en was het wel erg koud maar met een zonnetje.
Lag op de bank wat tv te kijken en hield zich rustig, want wilde in de middag met zijn moeder even naar het centrum.
Na de lunch kwam zijn moeder en ging hij even een cadeautje halen voor een jongen uit zijn die 8 jaar is geworden, daarna zijn ze op zijn kamer lekker bezig geweest met een 3D puzzel. Ondertussen waren Johannes en ik de laatste dingen in de voorschuur laan het doen en die is af en klaar.
Zo uit het niets ontdekte Johannes dat Gizmo (kat) achter iets aan zat en riep het is een muis, een kleurmuis ik liep naar de bak en zag er niet een in zo gauw maar de deksel was heel.
Johannes ving het beestje en ja hoor het wit/zwart kleurmuisje die op een koe lijkt was door het gaas heen gekomen en Gizmo zat achter hem aan, Johannes meteen naar de winkel en dat moest snel was al kwart voor vijf en haalde heel fijn gaas.
Hij maakte meteen de deksel opnieuw en nu hangt ons koetje steeds aan het gaas maar kan er niet meer uit kruipen, gelukkig voor koetje zag Johannes het want ik vrees dat het anders slecht was afgelopen voor haar.
koetje is de naam die Lianno gaf aan deze kleurmuis, ik wist dat ze door fijn gaas konden maar dat dit niet goed was pfff, gelukkig liep het goed af en enige is dat Gizmo wel teleurgesteld was dat we hem hebben afgepakt.
Jeanette ging naar huis en Lianno nog even op pc en daarna aten we heerlijk pizza en keken ondertussen naar Nick jr.
Na het avond eten ging Lianno alleen naar boeven klaar maken voor bed en dit ging weer super en hij mocht een cadeau uitzoeken, ingepakte pakjes neergelegd en hij koos die waarin een box met 6 Winnie de Poeh boeken zaten.
Lianno zocht er eentje uit en las ons 4 pagina’s voor, toen las Johannes er een paar en ik maakte het af en las het boekje uit, dat was leuk Lianno kan goed lezen en dit is weer eens anders dan wij een verhaaltje voor hem, nu was het een verhaaltje met elkaar.
Johannes bracht Lianno naar bed en ruimde de spullen op en toen samen even voor de tv gezeten en naar de afleveringen van The Mentalist gekeken, erg spannende serie.
Nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen, maar ik kreeg nog een leuke site door waar ik persoonlijk helemaal achter sta!
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie