Doorlig (zit) wonden

Vandaag kwam de wondverpleegkundige weer, is nu elke week ipv toen we begonnen 3 keer per week. Nu gaat het zo goed dat we gaan kijken of een keer verzorgen per dag genoeg is, vanaf dag een deden we het ochtend en avond.
Ik ben erg benieuwd het ziet er gelukkig erg goed uit, zal nog tijdje duren voordat het helemaal weg is, maar de hoop is er nu wel. Nu goed in de gaten houden en hopen dat dit kan en bij verandering direct melden.

Verder leeft de laatste discus vis nog, is wel zielig helemaal alleen, maar ja er eentje zomaar blij halen is niet zo makkelijk en moet van dezelfde leeftijd/grote zijn en deze is nu ruim 6 jaar en zon 15-20 cm doorsnee.

Verder speel ik nog veel op de Switch en heb ik alle personages max level en opdrachten van de nieuwe Disney Dreamlight Valley A rift in time update weer af. Nu gewoon lekker spelen en spullen verzamelen en de rest nar 100% spelen, dus daar zit nog genoeg in om te doen.

Ik had voor de Switch nog een voucher voor een game ne dus nu voor die verloopt in pre order Princess Peach: Showtime! besteld, die komt uit op de geboortedag van die ouwe (pa) 22 maart, dus aftellen maar! Ben heel er benieuwd ernaar, maar voor nu eerst Mario Bros Wonder maar even uitspelen, Farm Fae is ook nog erg leuk of Kirby kortom genoeg keus!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie