Leuke verjaardag

Vandaag vele kaartjes gelezen die waren bezorgd, veel berichtjes op sociaal media, telefoontjes en dan voelt iemand zich echt wel jarig hoor.
Johannes heeft lekkere chocolade en leuk boekje gekregen, de kleine prins, is kinderboekje maar erg leuk. Ik ben er nu in aan het lezen en we kregen hem van Twil en die heeft het er vaak over en gelijk heeft ze is erg leuk boekje.

In de middag kwam buuf Olga, dit is soort traditie geworden sinds haar partner (Johannes)Hans 7 jaar geleden overleed. Hans was ook vandaag jarig en we proosten samen op hem en genieten dan van heerlijk avond eten. Hans overleed onverwacht op 13 maart 2016, dus toen zijn verjaardag kwam vroegen wij Olga om bij ons te komen zodat het misschien wat makkelijker was de eerste keer en sinds dien zijn we dat fijn blijven doen en ik hoop dat we het nog vele jaren kunnen doen. Dat zijn de dagen met gouden randjes!
Dit keer hebben we tapas en hapjes gegeten en dat was echt heerlijk!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie