Nieuw masker voor beademing

Ik heb door masker van beademing een drukpunt die stuk is gegaan, dus een open wond op het neus bot (waar je bril steunt) gezien ik niet kan slapen zonder beademing drukt het neus masker het steeds kapot en enige wat zal werken is er niets op te doen, dus gaan we over op nieuw masker.
Het nieuwe is heel anders en we hebben het eerst getest en afgesteld en zit prima dus zal wel goed komen.
Vannacht prima geslapen ermee, heel verschil en ik denk zelfs veel fijner dan de oude.
IPV heel gezicht vol nu heel weinig in gezicht en aansluiting op je hoofd, dat geeft me een snorkel gevoel, je weet van van de snorkels kinderserie zie hieronder de afbeeldingen oude masker, nieuwe en snorkels.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie