Stap 1 slaapkamer klaar

Vanmorgen vroeg op alle spullen uit de kast in dozen en dan koffie.
Sjoerd en dien komen en ze gaan direct met Johannes aan de slag. Ik blijf in de woonkamer met Charlie en zoek afleiding. Het is niet makkelijk om niets zelf te kunnen doen, terwijl jij de oorzaak van alle verbouwingen bent. Dan zwijgen we maar even over de angsten die ontstaan door machteloosheid, dat er iets gebeurt en je niet kan helpen of ingrijpen.
Tussendoor komen ze af en toe wat drinken of een update brengen en na 5 uur is alles gedaan, kasten uit elkaar en in elkaar op nieuwe plek. De slaapkamer is slaapbaar en morgen gaan we alle kleren uitzoeken en weer de kasten inruimen.

Dien is na de lunch Belle gaan halen en die heft Charlie ontmoet en dat ging super, Charlie vloog eerst weg, maar kwam direct weer terug en kijken en ze bleven op afstand en keken naar elkaar. Charlie lag bij onder mijn bureau en Belle bij de eettafel zo’n 1,5 meter verder.
Wij zijn hun zeer dankbaar voor het harde werken en ik moet zeggen ze werken super goed samen zo. Dus bedankt kanjers!!!!!

Johannes is toen gaan douchen en ik belde met Twil zo als elke dag. Daarna lekker bank hangen en morgen gaan we verder.
Stap 2 is schilderen/witten
Stap 3 nieuwe plinten
stap 4 het speciale bed en nieuw bed Johannes.
Stap 5 nieuwe raamdecoratie
Stap voor stap gaan we het erg mooi maken en dat is hele klus, maar het komt goed!

Slaapkamer nu
Kasten in andere kamer
Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie