Mens erger je niet Welzorg & Medipoint, Valys

Weinig nieuws, heerlijk lang weekend gehad en vandaag was ik eigenlijk weer aan zet in het spel mens erger je niet van Hulpmiddelen, maar ik had de vut er gewoon niet voor morgen maar of hopend at ze toch nog zelf bellen wat ze vorige week al zouden doen.
Ik zou voor de andere aanvraag een verwijzing regelen en dat is rond, dus aanvraag bed en stoel loopt.
Vervangen rolstoel en trippelstoel dus nog niet……….

Ik kreeg net een mail van Valys, nou was ik nog heel voorzichtig met reizen ivm Corona, ja ja iedereen is al klaar ik niet.
Maar er zijn blijkbaar veel menen die nu Valys gebruiken en veel te weinig personeel dus nieuwe regels en heel strikt, niets spontaan meer dus hopen dat er niets onverwacht gebeurt want dan hebben mensen die Valys nodig hebben dubbel probleem.

Gatver wat baal ik van afhankelijk zijn!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie