Drukke koude dag

Vanmorgen weer op tijd eruit, veel in de agenda vandaag. Het begon met en bezoek van een meneer ivm definitieve meting lamellen die in jullie geplaatst gaan worden. Ze halen oude weg en hangen nieuwe op.

Daarna kwam de post met de eerste spullen om de tuin Charlie proof te maken, zodat hij er niet meer uit kan via de klimop.

Toen kwam de Plus met de weekboodschappen en tussendoor even eten.

Vervolgens met rolstoel en Johannes op de fiets naar centrum. Ik moest wel een oogmeting oden na 4 jaar. Bijna een half uur rijd ik erover en het waaide en was koud brrr, had mijn winterjas aan en handschoenen maar mijn handen waren blauw bij aankomst. De oogmeting was goed, links is “opgegeven” , lui en veranderd niet en rechts is veraf juist beter geworden, nieuw monteur en begin juni ophalen.
Dan weer terug naar huis en opwarmen.
Johanne is daarna nog een rondje gaan doen, ik bleef thuis mij te koud.

In de avond lekker relaxed gamen en wat tv en dan bed morgen weer drukke dag en na het weekend moet Johannes weer werken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie