Super toffe middag met Elis & Erik

Vandaag wat aan huisje en was gedaan en in de middag kwamen Elis en Erik.
Het was zoals altijd super gezellig en uiteraard lekker gekletst, heerlijk eten besteld en samen wat gegamed. Erik heeft een moeilijk stukje voor me in orde gemaakt zo blij mee nu is ook die level 100%

Charlie vond het bezoek zoals altijd erg leuk en gezellig en zij vonden hem erg schattig.
eind van de ochtend haalde Johannes wat troep uit de vijver en Charlie zat aan de andere kant en dacht leuk ik ga naar de baas en sprong…..oops niet ver genoeg en belande met de helft van zijn lijf in vijver. Gevolg geschrokken Charlie en drijfnat en hij vloog van links naar rechts en verstopte zich in de planten. Ik moest wel erg lachen en het kan geen kwaad hij droogde snel op in de zon.

Bedankt Elis en Erik voor weer een heerlijk middag en tot snel !

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie