Laatste blogje 2021

Weer een jaar bijna voorbij………ik ga niet terug kijken er zijn heel veel mooie dingen geweest en uiteraard minder leuke dingen en dan natuurlijk de achtergang en het inleveren van dingen die ik kon en u niet meer.

In maart werden we verrast door Inge, Gerben, Feline en Fenna dat was een dag met gouden randje.
Vandaag was Johannes al op omdat er een pakket zou komen met de post en ik bleef nog uurtje liggen. Toen ik tegen 11.00 uur opstond ging d ebel ik dacht dat het d epsot zou zijn, maar nee het waren Inge, Gerben, Feline en Fenna die ons een mooie jaarwisseling kwamen wensen op afstand en buiten staand voor de deur. Een mooie bos bloemen en een gesprek waarbij ik in de hal zat en zij voor de deur buiten bleven staan, de meiden speelden ook nog in de speeltuin.
De laatste dag van 2021 begon met gouden randje, heel erg bedankt kanjers! 😘😘😘

Ondertussen dat ik me nog aan het aankleden was kwam de poost met pakket, en Sjoerd met de oliebollen kortom alles tegelijk, maar allemaal mooie dingen!
Toen zij naar huis gingen en ik een traantje liet van blijdschap, want ik vind dit wel erg bijzonder dat ze helemaal vanuit Bennekom even langs komen en buitten blijven om mij te zien, maar wel veilig zodat we nog lang van elkaar kunnen genieten.
Dit is dan zo’n moment dat ik wel baal van Corona, maar dat snel weer weg is al;s ik de meiden zie wegrennen naar de speeltuin.
Dan komen de boodschappen en maken we samen bowl en maken er een rustige middag verder van op weg naar 2022.

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en speciaal alle hulpdiensten die voor ons aan het werk zullen zijn ipv bij hun dierbare oud en nieuw vieren! Geef ze aub respect!
Tot ziens in 2022 ook namens Johannes en Charlie!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie