Op naar drukste maand in mijn forum

We hebben voor Charlie een Cheerble mini ball 2.0 – Slimme interactieve zelf rollende bal voor katten gekocht en hij is er helemaal weg van. Hij rent en vliegt ermee de kamer rond. Als de bal stil ligt begint hij te stuiteren of te rollen end an hoppa Charlie weer er achteraan. Na 10 minuten houdt de bal pauze van 20 minuten om daarna weer te beginnen. Het is zo leuk om naar te kijken.
Cheerble mini ball 2.0

Verder bereid ik me voor op december, de adventskalenders en alle extra prijsvragen, wordt weer drukke maand elke dag tussen de 100-200 actie meer dan normaal.
Zelfs na ruim 17 jaar blijf ik dat graag doen, ons forum bestaat in februari 18 jaar ik had toen ik begon echt geen idee hoe lang ik dit zou gaan doen, maar lang is het antwoord en we gaan rustig door op naar 25 jaar!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie